- Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Välj rätt Gravidbaddräkt - Vi guidar dig till rätt storlek!

2018-01-24
Tänk på att dina bröst förändras under graviditeten!
guide gravidbaddrakt gravid badplagg mammabaddrakt  mammabikini blommig g kupa stadig bla

Koppla av och njut av din graviditet i sommar

Vid poolen eller på stranden i en snygg mammabaddräkt!
Här ger vi olika tips om gravidbaddräkter, mamma badkläder och guidar dig att hitta det som passar just din kroppsform så att du kan känna dig snygg och bekväm i sommar.

Tänk på att dina bröst förändras

Under graviditeten växer dina bröst och kupan kan bli mer än 2 storlekar större och i takt med att din mage växer kan du dra på dig några extra kilo. Från att ha varit en 75 C-kupa har du kanske nu blivit 80 E-kupa. Är du osäker kan du använda vår populära Storleksguide som hjälper dig hitta rätt bh storlek. 

Om du är en bikini tjej

Om du helst väljer en bikini-bh med matchande bikinibyxa, rekommenderar vi att du väljer en bikinitop med mycket stretch i tyget. Välj helst en som inte är formpressad eftersom du kommer att behöva utrymmet i kupan med takt att dom växer. Dina bröst kan snabbt bli fylliga och tunga, en stadig bh avlastar både axlar och rygg. Vi kan varm rekommendera Damella Bikini-bh, en modell med extra stretch i tyget.

Bikiniunderdelen med hög midja

Maxi bikinibyxan ger bra stöd de ca 12 första veckorna och skyddar diskret din lilla fantastiska babymage samtidigt som du hinner vänja dig med att din kropp förändras.
 
Det är så vackert med en havande kvinna! Vill du däremot gärna visa din fina mammamage och känner att du vill ha en bikiniunderdel som är justerbar rekommenderar bikinibyxa med knyt i sidan eller med dragsko för reglerbar höjd. Det praktiska med knytbyxan är att du kan använda den under en längre tidsperiod eftersom den går att justera i midjan. Se hela sortimentet  bikiniunderdelar för blivande mammor här.

Gillar du hellre en Gravidbaddräkt

Du kan välja mellan en klassisk svart Mammabaddräkt som Rongui från Anita Maternity, halterneck eller bandeau modell för dig som helst vill ha axelbandslös baddräkt då är Samoa från Anita Maternity en multiway i två snygga färger som går att knyta back i ryggen, axelbandslös eller halterneck. Riktigt söt och modern Mammabaddräkt!

Gravidbaddräkterna är snyggt drapperade längs sidan framtill så att mammamagen bekvämt kan växa i den. En skön resår famtill som håller bysten. Oftast är gravidbaddräkterna förstärka i axelbanden och resåren i större kupor så som E, F och G kupor.

Storfavorit bland blivande mammor är Gravidtankinin

Den kan matchas med valfri underdel men oftatss säljs dessa i två delade set. Tankini "two pieces" med gravidhipsters, gravidshorts eller klassisk gravidbyxa.

Gravidtankini är en modell som många blivande mammor väljer. Den är väldigt och praktisk och ger plats åt den växande magen samtidig som den formar kroppen och skyddar eventuella hudbristning mot solen.

Strandacessoarer

En parep eller snygg tunica ger diginte bara en snygg look utan skyddar dig mot solen. Tänk på att det sker pigmentförändringar och du kan få fläckar så skyddar dig väl! 

Oh... och glöm inte ..drick massor med vatten och njut av din sommar!

Psst.... Undrar ni om amningsbh:ar, stödgördlar och andra mammaunderkläder.Kika här!

Njut av din sommar!