- Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Kan det bli bättre betyg? Stort tack!

2012-08-08

TORSDAGEN DEN 2:E AUGUSTI 2012

Kvinnligt under
Har skjutit upp något länge för att jag känt mig så himla osäker och för att det är lite bökigt. Vad? Jo att köpa nya bh. Egentligen skulle jag behöva byta ut hela bh-garderoben men jag mjukstartade igår. Med nuvarande utbud har det liksom inte riktigt känts om jag har fått rätt support och allt har mer och mer rest söderut if you know what I mean. Eftersom jag precis fått kläm på klädstorlekar så var detta nästa steg.

Efter att ha samlat mod i en månad tog jag stora steget igår och åkte till Kvinnligt Under i Åkarp. Kände att jag behövde hjälp för jag hade ingen aning om storlek längre men nu vet jag! Tydligen så är det inte 85 i omkrets längre utan 75... Och då är det tydligen inte C-kupa utan E-kupa som gäller. Kanske inte så konstigt att den där supporten inte funnits där och att jag känt mig hängig :-)

Visste du det att det inte är bara att gå på kupstorlek och sedan omkrets? Dvs jag trodde att har man C så har man C oavsett om det är 70, 75, 80, 85, 90 eller whatever. Men tydligen inte! Utan 85C och 75E är samma kupstorlek men det är hur bh sitter runt om som liksom avgör. Jaha har man lärt sig något nytt i livet efter ca 25 års bh-bärande... Får också i ärlighetens namn säga att skönt att inte tuttarna har krypt utan bara fläsket runt om :-)

Om du bor i närheten utav Åkarp (eller för den del de har webshop) så måste du ta dig till Kvinnligt Under. De har verkligen allt vad det gäller bh (både vardags och sport) och badkläder. Och för alla åldrar för min mamma shoppar där numera (efter introduktion från dottern :-) ) och igår stötte jag på makens kusinbarn i 20-års åldern som också är stammis. Och så jag då så det blir ju 3 generationer som kan handla i samma affär och vara störtnöjda. Inte illa!

Men det jag tycker är allra bäst är personalen. Toppklass som alltid hjälper en utan köptvång. De behöver liksom inte mäta och trixa med en utan ser direkt att du är denna storleken och sedan börja man pröva. Dock måste man ha tålamod så gå dit i bra form dvs inga bökiga kläder, inte för hungrig eller för mätt, druckit innan men inte toanödig för det tar lite tid att hitta the bra. Men igår gjorde jag det efter ett antal tester.

Har den på idag och my good vilken skillnad. Det är nästan så jag blir lite rädd för tuttarna för de sitter liksom högt och ihopa dvs där de ska vara. Men det senaste halvåret om inte längre så har de ju varit någon annanstans.... Är helnöjd och måste dit nästa vecka igen för att fortsätta jakten för det räcker inte med en precis. Kan även tillägga att maken är mycket nöjd och vi gemensamt begravde 2 välanvända bh:ar på direkten :-)

Förresten köpte också en ny sport-bh och yikes var har den varit hela mitt liv??? Provade den igår under kvällens löptur och så himla skön. Lite tid att komma i men jätteskön. Inget skuttande och skvalpande utan allt sitter där det sitter. Inget skav utan bara så himla bra. Märket heter tydligen Hogengård och även fler sådana ska införskaffas för detta är verkligen the one!
Upplagd av Tina Jensen kl. torsdag, augusti 02, 2012   
Etiketter: shopping