Heta print och mönster i khaki toner! Stora & Små storlekar | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

desert trend badkläder som ger den heta safari-looken

Heta djur-print och khaki toner!

Het värme kräver heta trender och varma och jordnära toner som framhäver brännan lite extra! Safari-looken är en stil som blivit inspirerad av färger från savannen. En trend som är populär, återkommande och lika älskad varje gång den dyker upp. Khaki toner och neutrala, jordnära färger som gärna framhävs med hjälp av accessoarer. Print och mönster som passar perfekt inför långa dagar i sommar.

Kvinnligt Under står stenhårt för denna trend och promotar den mer än gärna. Detta är en stil som passar de flesta och man kan välja och vraka mellan de olika färgtonerna. För att inspirera har Kvinnligt Under plockat ut favoriter hos kunder men även favoriter hos oss!

Framhäv dina former med en ursnygg baddräkt från serien Sherry. Materialet har en randig struktur och har en shaping effekt som formar kropp och byst. Kuporna har bygel och med den hjärtformade u-ringningen framhävs bysten och blir fint centrerad. De små rynkorna mellan kuporna framhäver bysten ännu mer på ett väldigt attraktivt och sensuellt vis. De små dekorativa ringarna på axelbanden ger den kompletta safari stilen, och som helhet är det en elegant , sexig och framhävande baddräkt!

Se hela serien HÄR!

TIPS!

Släng på en mönstrad tunika i ett vågat animal print till att strossa runt på stranden!

Hitta snygga tunikor ocg strandacessoarer HÄR!

 

Baddräkter har blivit en stor hit på senaste tiden. Men alla trender passar inte till alla människor!

För er som vill visa lite mer hud och få så mycket solbränna som möjligt har vi handplockat ut Kvinnligt Unders favoritbikinis! 

Maya är en serie som är i virkat svart mönster med en vit botten. Denna heta bikinin är tillgänglig i olika bikiniöverdelar och underdelar. En favorit är den tulpan formade överdelen som framhäver bystens linjer och former. U-ringningen centrerar bysten, kuporna med bygel ger ett bra stöd.

Matcha med en klassisk Rio bikinitrosa!

Se hela serien HÄR!

TIPS!

Byt överdelen mot en tankini som både går att bada i och använda som strandlinne!

 

Eleganta Brigitte från Marie Jo är en lite blygare variant på safari-look. För dig som vill toucha stilen men ändå hålla dig inom säkra eleganta gränser. En naturvit serie med kanter och detaljer i khaki grön i olika modeller. Ett tyg med jaquard struktur gör hela serien lite mer trendig och smått vågad. Vill du få en cool retro-look ska du definitivt köra på höga briefs med slit effekt och en balconette överdel som rundar bystens form. Lite utmanade men fortfarande classy!

Se hela serien HÄR!

TIPS!

Badkjol från Brigitte är ett perfekt val för långa promenader på stranden!

Denna tidlösa stil förtjänas att styla med långa halsband och stora örhänge i guld eller silver.

Kombinera och mixa olika armband och du har den ultimata safari-looken!