Color Studio Lace - Marie Jo Lingerie | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Color Studio Lace

marie jo lingerie color studio shaper maxitrosa naturvit spets shaping effekt bas 0521631NAT_3

TROSNYTT!

Kvinnligt Under är väldigt glada över att få presentera de senaste inkomna varorna på vår webbshop! Något som vi tror kan gynna våra underbara kunder stort, och något som vi själv längtat efter att kunna erbjuda.

Det är väldigt vanligt att man unnar sig fina bh:ar i alla dess färger och mönster, men vad händer med trosorna till? Ibland är trosorna till din favorit bh inte rätt modell för dig, eller kanske inte så bekväm som du trodde. Då är det bra att ha fina bas trosor i neutrala färger som går att matcha med alla bh:ar som ligger ensamma i underklädeslådan.

Color Studio Lace

En serie från Marie Jo som erbjuder olika trosmodeller för att matcha kvinnors olika kroppsformer. Framhäv rumpa eller höfter, göm mage och ojämnheter i fina spetstrosor. Perfekta basfärger som går att matcha med andra serier som till exempel PrimaDonna eller Elomi

PS! Trosor ska sitta bekvämt och framhäva de delar du sälv vill ska framhävas. Oavsett trosmodell och kroppsform ska underkläderna alltid sitta bekvämt för just dig. Nedan ger vi tips på trosmodeller som framhäver olika kroppsformer.

Hotpants

Tycker du om att använda byxor med låg midja? Då är hopants ett bra val för dig! Denna trosmodell är låg i midjan och framhäver höfterna. Skärningen baktill är rak och avslöjar rumpan lite extra. Rumpan får en fin form och ser visuellt större ut. Då trosan är helt i spets ger den ett sexigt intryck. Linningen är tunn och fin vilket smälter in bra under kläderna. Denna trosmodell passar väldigt bra för dig som har en typisk "äpple" eller "banan-form" för dig som vill framhäva rumpan lite mer. 

Maxitrosa

En trosmodell som är hög i midjan med hög skärning i benöppningen. Maxitrosan är en favorit hos många kvinnor då den är både bekväm samtidigt som den slimmar till magen och trollar bort ojämnheter. Color Studio Maxitrosa ger ett feminint och sexigt intryck med sin fina spets baktill. Rumpan framhävs genom den transparanta spetsen och kroppen får en otroligt fin form. En trosa som passar bra till alla kroppsformer med sin underbara bekvämlighet. Kvinnor med en typisk "äpple"-form som vill framhäva rumpan, kör på en maxitrosa och rumpan får en attraktiv form!

Rio trosa

Den klassiska rio modellen går alltid hem hos alla kvinnor. Den är en riktig goding som passar alla kroppsformer, "äpple", "päron", "banan" och "timglas"-form, samtidigt som den är superbekväm! Ett säkert kort när det gäller trosa! Med sin höga skärning i benöppningen framhäver den på alla sätt och vis. Normalhög midja, helt i spets med fin linning som inte skär in i huden. 

String

Stringtrosor är bra att använda under tighta klänningar och kjolar. Denna modellen är bra för dig som vill framhäva hela rumpan, speciellt om du har en mindre rumpa och har en typisk "banan"-kroppsform. Trosan är helt i spets och ger ett sexigt intryck. Linningen är fin och nätt så den inte ska skära in i huden. Denna trosa skriker "Be sexy and feel comfy!!"

  

Välj och vraka mellan alla modeller, vi på Kvinnligt Under önskar att alla kvinnor känner sig bekväma i sina underkläder VARJE DAG!