Swimwear 2018, Bikini & baddräkt med slim effekt | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Slimmande badkläder i fängslande varma färger

Sommaren börjar sakta men säkert närma sig och längtan efter värmen blir allt starkare! Kvinnligt Under vill inspirera dig inför sommarens exotiska mönster och fängslande varma färger! Kollektioner i vågade print som passar perfekt till semestern och långa dagar under solen.

Vilken typ av badplagg föredrar du? Det är alltid svårt att välja sommarens badplagg och vilken modell som gifter sig bäst med kroppsformen.

Sunset Love från PrimaDonna är en sensuell bikini som finns i olika modeller. De varma färgerna framhävs av ett exotiskt print i lila. Välj modell utefter kroppsform och som vill framhävas eller döljas. Serien erbjuder höga briefs som håller in och tightar till, ändra snörningen i benöppningen för att framhäva lår och ben. 
Bikinin är en storälskare och passar perfekt inför en varm semester!

TIPS!
Den matchande klänningen Paloma Dim Jungle från Miss Tunica kan användas på stranden men även som en sommarklänning att bära på stan!

 

Baddräkt Cocktail från PrimaDonna i glänsande Red Captain färg hjälper till att slimma kroppen. Framtill är baddräkten i snygg omlott modell som magiskt formar kroppen, markerar midjan och framhäver kurvorna på bästa sätt. Den hjärtformade v-ringningen förlänger överkroppen och centrerar bysten. En exotiskt hallonröd baddräkt som ger dig en sensuell och elegant look!

TIPS!
Matcha med guld/silver accessoarer för at få den ultimata tropiska stilen!

Cocktail serien finns även som bikini!

Det draperade tyget ger visuellt smalare intryck av kroppsformen och dessutom är den elegant!
Här kan du mixa överdel med underdel utefter vad som passar din kroppsform bäst. För att framhäva midjan och slimma till magen är midjehög bikinibyxa det perfekta valet.

TIPS!
Tankini med höga bikinitrosor ger en trendig och elegant strand-look!

 

PrimaDonnas Nikita baddräkt är i en trendig stil med randig struktur i tyget.

Den djupblåa färgen passar bra till många olika hudtoner och framhäver solbrännan. Letar du efter en baddräkt som framhäver bysten och även lyfter är detta baddräkten för dig! Strukturen i tyget ger bysten ett extra lyft! Dra åt snörningen mellan kuporna för att få en mer centrerad skulptur.
Materialet i baddräkten hjälper till att slimma kroppen och knytningen i benöppningen ger en extra effekt. Dra åt snörena och visuellt förlängs lår och ben! Detta hjälper även till att få lite extra bränna på benen..

TIPS!
Matcha med guld/silver accessoarer för att framhäva den härligt djupblåa färgen!

TIPS!

Matcha med en snygg Brigitte badkjol från Marie Jo, så har du den perfekta off-beach looken!Aileen är den perfekta baddräkten för dig som vill dölja och framhäva!

Anita har ett stort urval av badkläder, men Aileen ligger i topp 10 med att slimma till kroppsformen. En härligt lila färg med namnet Purple Ocean, finns även i cerise. Baddräkten är elegant draperad framtill och är expert på att dölja! Meshtyget slimmar till i midjan och draperingen är väldigt följsamt och lätt. 
Med bygel i kuporna ger den ett fantastiskt stöd för bysten!