Sommarens hetaste baddräkter och badtrender från Anita | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Sommarens hetaste baddräkter och badtrender från Anita

Sommarens hetaste baddräkter och badtrender

Varje sommar är det alltid lika roligt att hitta de perfekta baddräkter för sommaren. Vi på Kvinnligt Under vill att varje kvinna ska känna sig unik och snygg, men framför allt bekväm. Oavsett liten eller stor storlek ska badkläder sitta snyggt, och framhäva det bästa med kroppsformen. Anita är experter på badkläder för kvinnor, och Kvinnligt Under är väldigt stolta över att vara återförsäljare för Anita. Vi vill erbjuda utmärkta badmodeller som passar alla kroppsformer och utefter varje kvinnas behov. 

Sommaren rusar fram med stormsteg och snart är det dax att ligga på playan! För att hitta rätt lyfter vi fram några tips på trender som är hetast i sommar!

Baddräkt är ett MUST-HAVE!

Kör på Retro-look i sommar

En tillbakablick på mode som varit är alltid roligt. Speciellt när trenden vi tyckte om återkommer! En badtrend som vi gärna ser varje sommar och som aldrig går ur stil, retro-look och sofistikerade, eleganta baddräkter!

Michelle Baddräkt från Anita Comfort är en baddräkt som går i denna sofistikerade stilen som många håller varmt om hjärtat. En elegant baddräkt i rött, en färg som aldrig går ur stil. En röd baddräkt med drapering framtill, som även går omlott över bysten. Dölj magen med det draperade tyget och som hjälp shapear baddräkten formerna. Markera dina kurvor på ett smakfullt vis  i denna eleganta baddräkten! Baddräkten har ingen bygel, utan med en förstärkt linning på insidan håller den både liten och stor byst på plats. Är rött inte din färg? Kika in på Michelle i andra färger HÄR!

 

  

 

Tidlös marin stil  

Marina looken är en återkommande stil varje år. Man får inte nog av den! Det är en stil som passar de flesta och blir aldrig tråkig. Den marina stilen blir även extra snygg när man fått den där härliga brännan. Variera mellan marinblått och vitt, eller orange, rött och vitt för lefullare färger. Den marina stilen passar in överallt!

 Jamina baddräkt i Nautical Stripes

En baddräkt i denna tidlösa stil som vi vill lyfta fram är Jamina från Anita Comfort. En baddräkt med shaping effekt som ger din kropp ett extra lyft! V-ringad baddräkt som ger brösten en fin form, och med det randiga mönstret förstärks formerna ännu mer. Eftersom det randiga mönstret är vinklat, ser kroppen smalare ut. Detta är en slimmande baddräkt som trollar bort ojämnheter maximalt. Dessutom är den klortålig, en baddräkt som får två tummar upp!

Se hela Nautical Stripes serien HÄR!

 

 

 

Blommigt & vintage

Gillar du blommigt och färgglatt? Som en fräsch vind kommer denna blommiga trend, en badtrend som får en att må lite extra bra! Sprakande vintage stil med mönster av blommor, härlig och uppfräschade.  

Hiltrud i Luxuriant Exotic

En baddräkt i elegant modell som har drapering på framsidan. Drapering är ett bra trick för dig som vill dölja magen för en slim look utan att behöva använda shapewear. Hiltrud baddräkt slimmar lätt kroppen. V-ringningen går i omlott, perfekt för dig som vill visa lite cleavage! Med en vit botten framhävs de starka färgerna i blommönstret.

Luxuriant Exotic serien är helt rätt i sommarens mode.

Ska du köra på denna härliga sommarstil borde du gå in med 100%!

 

 Sommrigt mönster i vintage stil

Vill du visa lite mer cleavage borde du satsa på Lilith baddräkt från Anita Rosa Faia. Cuba Cruise serie går i vintage blommigt mönster med en stark orange botten. För dig som behöver en snygg baddräkt som ger bysten en fin form, är detta baddräkten för dig! Stort mönster med blommor, fin v-ringing med knytning fram. En söt baddräkt som är väldigt feninim och kvinnlig. Och dessutom är det en baddräkt som är helt rätt i rätt i årets modetrend. Vintage baddräkt i härlig mix av färger som får dig att tänka på sommar och sol!

Se Lilith Baddräkt HÄR!

 

 

 

 

 

African style  

Sommarens trender är innehåller mycket mönster och vågade färger. För dig som gillar vågat och exotiskt ber vi dig kolla in denna heta trend!  

Influenser från Afrika tar plats denna sommaren! En stil som är väldigt omtyckt och uppfriskande att se efter vinterns mörker. Denna trend passar superbra för dig som gillar mönster och härliga kombinationer av färger. 

Estelle Magic Carpet

Det finns stort urval av badkläder, men en baddräkt vi vill lyfta fram är Estelle Baddräkt - Magic Carpet från Anita Rosa Faia. En handplockad baddräkt i afrikanskt inspirerat mönster som vi bara ÄLSKAR! Blått, rött, svart och orange, ett symmetriskt print som lockar ögonen. Baddräkten är dessutom lågt skuren i ryggen, vilket gör modellen extra sensuell och vågad!

 

 

 

 

 Djungel-inspirerade baddräkter

Artemis baddräkt från Ania Comfort tar dig djupare in i djungeln.. 

Poppa upp solbrännan med en snygg baddräkt i grönt! Djungel inspirerad med mönster av blad i gröna toner. Få en markerad midja av det flätade printet, detta ger dig en fin figur! Även axelbanden går i flätat print, och går dessutom att ta av. Ja, det är en bandeau modell med avtagbara axelband. Så snyggt! Baddräkten shapear och ger dig en snygg kroppsform. Shaping effekt med avtagbara axelband, med detta exotiska mönster är sommarens hetaste trend! 

 

 

 

 Kvinnligt Under fixar din beach-look! 

 Glöm inte att en baddräkt ska kännas komfortabel så du kan känna dig fri att göra allting under heta sommardagar vid vattnet! Det bästa med badkläder från Anita är att de är anpassade efter olika kvinnors kroppsformer och behov. För extra comfort ska alla kvinnor känna sig unik, bekväm och på topp oavsett storlek! All sizes are beautiful!

Behöver du hjälp med att hitta rätt stolek? 

Kolla in vår snabba STORLEKSGUDIE!