- Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

För dig som är lite kurvigare och har stor byst!

2018-02-24
Elomi black badmode dam plus size ES75504_BLK_6

*Elomi Swim tillverkar badkläder från 75 upp storlek (omrekts i cm) 100 och E till L-kupa. 

Här vill vi gärna tipsa om Essentials Black och Indie Black, ett urval snygga och trendiga baddräkter och bikini med stadig och bra passform för dig som är lite kurvigare och har stor byst. Storlekarna i dessa badplagg är från 75 till 100 E till L-kupa och bikinibyxor i 42 till 52. Kvinnligt Under har varit noga med detaljer och passform, så som att bikini bh:n inte får "nypa" bysten och bör ha justerade axelband. Baddräkterna och bikini har formpressade kupor i mjukt skummmaterial som inte förstorar brösten. De tillverkas i stadig och följsam Lycra tyg som snyggt formar kroppen.

ESSENTIAL BLACK

Essential Black PLunge från Elomi Swim har reglerbara band, mjukt formpressad kupa, bygel och finns upp till storlek L-kupa. Kombinera med valfri bikinibyxa Black från Elomi Swim. Välj önskad höjd som passar just dig! Essential Black High Waist är en täckande bikinibyxa och når upp till bh linjen. Essential Black Classic är en midjehhög modell.

Essentials Black Firm Control V-baddräkt. Denna är snyggt skuren med drapering och väldigt smickrande för figuren. Baddräkten har dubbla linjer i naturvit som framhäver siluetten. Powernet (fodrad) på insidan både fram och bak ger extra support och slimmande effekt.

INDIE BLACK

Denna bikini är verkligen ett måste för solsemestern 2018  

Must have bikini 2018 - Indie Black Multiway Bikini är vår absoluta favorit modell från Elomi Swim 2018. En riktigt snygg, feminin och stilren bikini Indie Black Multiway Bikini som går att knyta till High Neck, halterneck eller bara bära axelbandslöst. Snyggt tyg i Crochet, virkad med inspiration av livet i havet ger en avslappnad och modern look. Kombinera med matchande under Indie Black Bikinibyxa i klassisk Tai-modell och lite lägre C-skärning för bättre passform  Indie Black passar även med Essentials black byxkor från Elomi Swim. Även perfekt att ha off-beach till ett par tuffa shorts eller snygg tunika.

- helt klart get-away bikinin nummer ett!

Om du letar efter en naken baddräkt så behöver du inte leta mer.  Indie Black Slim V-baddräkt från Elomi Swim 2018 har en smart placerad kontrast i virkad och beige foder, som ger sken av naken hud och smickrar figuren. En söt och smakfull volang runt dekolletagen. Baddräkten finns i storlekarna 42 till 52.  Denna är verkligen en baddräkt som trollar med figuren och döljer magen.

NEON NIGHTS

"Step into the spotlglights" med Neon Nights Molded baddräkt från Elomi Swim 2018. Smart placerade ränder i 80-tals inspirerade neon-färger, snyggt skuren och  powernet på insidan både fram och bak för extra support och shape effekt.  

*Elomi är ett engelskt märke som tillverkar underkläder och badkläder främst för dig som har större kupa och kända för att vara "The plus size specialist".