Olympia Beachfashion hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Olympia Beachfashion

olympia-logo-

Snygga och hållbara badkläder 

Välkommen till Kvinnligt Under & BaraBad. OLYMPIA® blir ännu snyggare år för år. Från storlek 34 till 52 och kupor från A till F. 

Okomplicerat och somrigt, passar även för sportiga aktiviteter på stranden. Roliga detaljer och med känsla - för en ungdomlig livsstil - oavsett din ålder. Tillsammans med en rad kreativa modeller är den speciella serien "Olympia loves you" ett uttryck för varumärkets ungdomliga anda. Detta kompletteras med fräscha enfärgade kombinationer, sofistikerade detaljer och söta mönster i sexiga snitt. Badkläderna är tillverkade uteslutande av de bästa materialen och med den kända höga kvaliteten du förväntar dig av fabriken Adolf Riedl.

Det är verkligen ett stort åtagande att designa en komplett badklädsmärke som är verkligt hållbar och inte på något sätt kompromissar med passform, kvalitet och viktigast av allt: moderiktigt. Allt som inte kan göras över natten. Ett faktum som OLYMPIA®-märket för modehuset Adolf Riedl är helt medvetet om. Det var därför deras första steg var att använda återvunnen PA för alla yttre material. Förbluffande är att en del av råvaran är gjord av kasserade fiskenät som återvinns från havsbotten runt om i världen. Denna process återvinner inte bara värdefulla material utan eliminerar också en dödlig fara för många havsdjur vilket orsakar onödigt lidande och i de flesta fall viss död.

Polybagar är fortfarande oundvikliga för förpackning och leverans, men OLYMPIA® GÅR NÄSTA NIVÅ använder nu påsar av 30% återvunnet material. Mer hållbarhet på POS har också tagits upp: demonstranter tillverkas nu främst med FSC-certifierat trä och FSC-certifierat papper och tryckprocesser används för alla tryckprodukter.

Dessa nya åtgärder säkerställer nu att råolja inte längre behövs för polyamidfibertillverkningen. Koldioxidavtrycket minskar med upp till 80%.

Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!