PrimaDonna Lingerie - Bh, trosor och body hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-32 (255)1 2 3 ... 8 Sista 100 per sida

PrimaDonna Lingerie

PrimaDonna och MarieJo’s lyxiga sortiment

Välkommen till Kvinnligt Under & Barabad.  PrimaDonnas rötter går tillbaka till 1865. I hundra femtio år har PrimaDonna behållit samma mål: att designa perfekt passande lyxunderkläder för naturligt kurviga kvinnor som tar en som har stor byst

PrimaDonna ger kvinnor som tar en stor byst rätt stöd, passar alltid perfekt och skapar en elegant kvinnlig form - hela vägen upp till en J-kupa.

2010 lanserade Van de Velde PrimaDonna Twist för den fylliga lite yngre kvinnan. Denna underklädeskollektion lägger lite mer vikt på formpressade bh, yngre stil och print. 

Lanseringen av den allra första PrimaDonna badklädkollektionen 2013 var pricken över i för kvinnor som har behov av större kupor. Nu kunde de få allra bästa passformen och senaste trenderna på stranden och vid poolen.

År 2015 firade varumärket sitt 150-årsjubileum.

2017: Träning ökar ditt självförtroende, precis som vackra underkläder. Därför lanserar PrimaDonna Sport en samling trendiga sport-BH som sitter som en smäck. Från och med nu kan du hålla dig i form i stil och komfort. Inga fler ursäkter för att inte hålla din kurviga kropp i form. Klara färdiga gå!

Sedan 1981 har Marie Jo skapat underkläder med perfekt passform och trendigt mode som hedrar och stärker kvinnor. I mer än 35 år har det varit den mest uppskattade plagg i många kvinnors garderober, från arbete till lek, från att leva till att älska. 

I Belgien är märket känt för sin diskreta lyxstil och exceptionella uppmärksamhet på kvalitet och hantverk. Marie Jo-kollektionen är elegant med couturkänslighet, Marie Jo L'Aventure-kollektionen har en mer minimalistisk, ren och prêt-à-porter-smak.

Som ett varumärke väljer Marie Jo att sända en ny filosofi om kvinnlighet och en annan syn på sexig. En där självförtroende börjar under och där kvinnor kan bära sina underkläder när som helst och var som helst. Det är deras främsta uppdrag att få varje kvinna att känna sig på toppen av världen varje gång hon bär sin Marie Jo.

 

Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!