Divine Bh & Trosa från PrimaDonna Lingerie | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Härliga spetsserien Divine från Primadonna

Vackra detaljer

Divine är en serie som verkligen lever upp till sitt namn, den är GUDOMLIG! Vacker tyll med fint broderade prickar och blommor, denna serien erbjuder allt. Vackra trosor och bh:ar med fina detaljer, eller varför inte en slät bh med ett print i samma mönster. Underkläderna har en fin linning som gör serien mer feminin. Ytterst fin kvalié för dig som vill ha det "lilla extra"! Varje kollektion lanserar PrimaDonna en ny fashion färg, håll utkik!

Bhar & trosor

Olika modeller på både trosa och bh i olika färger. Välj mellan en slät formpressad bh med vadderad kupa, eller en ovadderad bh med spets. Det finns även axelbandslös bandeau  modell, perfekt för axelbandslösa toppar och halterneck. Matcha trosa i samma färg! Välj den modell som passar din kroppsform bäst.

Vilken storlek?

Det är inte alltid lätt att veta vilken storlek som är den rätta för dig. Få hjälp med vilken modell och storlek så att allting passar perfekt! Divine passar bra till både liten och stor kupa. Den ger ett bra stöd, även som axelbandslös! Letar du efter en bra trosa som döljer magen, välj en maxitrosa som är heltäckande fram och bak. Klassisk trosmodell finns även i denna vackra serie.

Få hjälp med att hitta rätt storlek via vår enkla STORLEKSGUIDE