Sport bh från Shock Absorber hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Sport bh från Shock Absorber

shock-absober-logo-

Till dig med tung stor byst som vill träna

Välkommen till Kvinnligt Under & Barabad. I Edinburgh 1994 hjälpte universitetet till att forska och utveckliga den ursprungliga sport-bh:n för kvinnor. Den första sport-bh:n, skapad för att motverka de negativa effekterna av träning på kvinnors kroppar, var ett stort genombrott. Ett år senare lanserade Shock Absorber sin första kollektion sport-bh:ar med hjälp av idrottslegenden Sally Gunnel. Än idag jobbar företaget nära forskare för att ständigt utveckla produkterna och ge bästa möjliga förutsättningar för kvinnor att idrotta. 

Shock Absorber Sports Bra reducerar bystens rörelser med över 70% på de flesta modeller. Deras sport-bh har utvecklats för att ge ultimat stöd och friktionsfri komfort under löpning och din träning så att du kan fokusera på din prestation. Breda, reglerbara och vadderade axelband med antiglid teknologi samt sömlös insida. Öppen rygg ökar komforten och underlättar vid av- och påtagning. Högpresterande och snabbtorkande material som håller dig sval.

Känd från tv-programmet Biggest Looser och har flera olika ”Bäst i test" utnämningar, bland annat i Sport Hälsa 2009. Optimal support för intensiv träning. Bra all-around modeller som passar till flera olika typer av aktiviteter, tack vare sitt goda stöd. Ypperlig för dig med stor och tung byst. Axelbanden på de flesta behå har vaddering över axeln och regleras på baksidan. Dubbla hysköppningar för den perfekta passformen. Funktionsmaterial som torkar snabbt. Hösintensiva sport bh hittar du här som är perfekta till all träning som exempel springa, rinda eller hoppa 

Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!