Underkläder för blivande brud & brudtärnor | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (281)1 2 3 ... 6 Sista 100 per sida

Underkläder till brud & bröllop

vit bh med blommor och rutor

Vackra underkläder till blivande brud & brudtärnor

Välkommen till Kvinnligt Under & BaraBad. För oss är det viktigt att du som blivande brud känner dig bekväm på din bröllopsdag! Det ska vara din förtrollande dag och ett vackert minne för livet! Du ska inte behöva tänka på att bröllopsklänningen ska kunna glida ner, att trosorna skaver eller att dina stay-ups inte håller sig på plats.

Tips att tänka på när du väljer klänning. Om du redan hittat din drömklänning till ditt Bröllop är det dags att se vilka underkläder som passar dig och din brudklänning bäst.

Om du inte köpt din brudklänning ännu rekommenderar vi att du väljer underkläder först, så du sedan kan välja rätt brudklänning som passar din figur. Du vill väl känna dig vackrare och mer komfortabel än någonsin denna oförglömliga dag?

Bh

Har du inte redan köpt din brudklänning ta då med dig din favorit bh när du går och letar klänning. Du behöver ha den på dig när du provar ut olika klännings modeller. Du ser då direkt om klänningen sitter perfekt, om den är för tajt runt bysten eller om det behöver ändras lite och i så fall på vilka ställen.

Är din drömklänning redan inhandlad för ditt bröllop, prova då olika bh-modeller för att få den bästa passformen och den behå som känns mest bekväm under din klänning.

Balconette bh är en modell som sitter bäst i urringningen på en urringad klänning och ger ett fint lyft. Har klänningen inga axelband ska du välja en axelbandslös bh? Har du djup rygg, kan du haka på en lowdown och då sänka din bh i ryggen.

Trosor

Om dina nya trosor du inhandlat till bröllopet skaver, har en tendens att rullar sig i kanterna eller glida ner är det bra att veta detta innan bröllopsdagen. Du får gärna byta dina trosor om du provar med andra trosor under, viktigt att de känns både bra, trygga och bekväma. Ett tips är också att använda trosor i din hudton eller sömlösa.

Shapewear

Shapewear var från början ett hemligt knep som kändisar på röda mattan använde sig av för att slimma till kroppen och framhäva formerna med. Nu är shapewear tillgängligt för alla och blir allt mer populärt. För vem vill inte känna sig extra elegant och boosta självförtroendet med underkläder som formar under sin brudklänning? Dessutom är det väldigt bekvämt att bära och du slipper kanter från trosor och bhn som syns genom klänningen. Hos oss hittar du allt från body, korsetter, shapelinne, shapetrosor till shapeklänningar.

Bär gärna bröllopsbehån och trosorna ett par gånger innan bröllopet så att man vänjer sig och säkert vet att det kommer kännas bra och inte är obekvämt. Det vore tråkigt om man först tar på sig bh och trosorna under brudklänningen på den stora dagen och sedan märker att något inte riktigt sitter som det ska, att något kanske skär in, skaver eller annat obehag uppstår. Inte ska en sådan liten detalj få förstöra lyckan och den goda stämningen på bröllopsdagen!

Tips om du valt en axlebandslös bh: Smörj inte in bröst och rygg med bodylotion, då fäster inte in bh:n ordentligt.

Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!