Bh i stora kupor, underkläder och badkläder i Mörarp hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Butiken i Mörarp


Kvinnligt Under & BaraBad!

Butiken

Vi önskar er hjärtligt välkomna till butiken i Mörarp. 

Prova i lugn och ro i varm atmosfär.

Vi har även en romantisk, personlig butik i Mörarp, öster om Helsingborg i Skåne. Här får du all den hjälp du önskar i form av personlig service och hjälp att välja ur vårt breda sortiment. Vi som jobbar i butiken är mycket kunniga och engagerade. Sortimentet varierar en del från butiken och vår webbshop. Ex så har butiken mycket mer badkläder än vår webbshop. Vissa bh hittar du endast i vår webbshop.

När man ska välja underkläder är det skönt att kunna göra det i en behaglig miljö. Vår butik är inredd i ”kvinnlig anda”, för att du ska kunna känna dig trygg och avslappnad när du provar och väljer. Vi har flera rymliga provrum, så du aldrig ska behöva vänta på att få prova. Väl inne i provrummet, behöver du aldrig springa ut för att hämta andra storlekar och modeller. Vår kunniga personal ser till att du får den service och hjälp du behöver.

Kvinnligt Under erbjuder endast produkter av hög kvalitet. Ingen ska gå härifrån utan att ha hittat en produkt med perfekt passform, känsla och design!

För tips och nyheter så kan vi varmt rekommendera våra nyhetsbrev.

Varmt välkomna!


Kundtjänst är öppen på telefon 040-46 29 58 alla vardagar mellan klockan 12 och 14.

ÖPPETTIDER

Måndag 12-17

Tisdag: 12-18

Onsdag-torsdag: 10-18

Fredag: 11-16

Lördag: 10-15

Söndag: STÄNGT

Stängt Midsommarafton och midsommardag 2022

Bokningsbar egentid:

Se bokningskalendern.

Adress: ROSENLUNDS GÅRD 136 253 54 Mörarp.

Om ni kör via GPS måste ni ställa in den så att ni kommer via Rosenlundsvägen, annars är det väldigt stor risk att ni visas en väg in norrifrån som inte finns i verkligheten.