Underklädesbutik i Mörarp utanför Helsingborg | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Butiken i Mörarp

Välkommen till Kvinnligt Under

- tidigare BaraBad

ÖPPETTIDER

Måndag: 12-17

Tisdag: 12-18

Onsdag-torsdag: 10-18

Fredag: 11-16

Lördag: 10-15

Söndag: STÄNGT

Extra öppet

13/5 10-16, 14/5 11-16

18/5 Kristi Himmelfärdsdagen Stängt

Boka egentid i butiken

Prova i lugn och ro i varm atmosfär.

Kvinnligt Under är en mysig, personlig butik på Rosenlunds Gård i Mörarp, öster om Helsingborg i Skåne. Parkera utanför dörren, butik och parkering tillgänglig även för dig som är rörelsehindrad.

Vi brinner för personlig service och gör alltid vårt yttersta för att du ska hitta rätt bad- och underkläder. Ingen ska gå härifrån utan att ha hittat en produkt med perfekt passform, känsla och design!

När man ska välja underkläder är det skönt att kunna göra det i en behaglig miljö. Vår 140 kvm stora butik är inredd i kvinnlig anda, för att du ska kunna känna dig trygg och avslappnad när du provar och väljer. Väl inne i ett av våra rymliga provrum, behöver du aldrig springa ut för att hämta andra storlekar och modeller. Vår kunniga personal ser till att du får den service och hjälp du behöver. Vi har ett charmigt rum för dig som följer som sällskap att sitta ner och kanske ta en kopp kaffe.

På Rosenlunds Gård finns även Annas Blomsterdesign, en trevlig blomsterbutik som drivs av den mycket duktiga floristen Anna. Här får du hjälp med vackra buketter och dekorationer till bröllop och fest, evenemang, begravning eller bara till dig själv eller käraste! Håll även utkik efter hennes uppskattade kurser.

Rakt över gårdsplanen finns Ljusglädjen i Skåne där du kan boka en kurs för att stöpa dina egna ljus. Har du inte möjlighet kan du såklart köpa dessa fina handstöpta kvalitetsljus av Elisabeth.

På somrarna arrangeras det bland annat flera bröllop i det vackra häststallet på Rosenlunds Gård.

För tips och nyheter så kan vi varmt rekommendera våra nyhetsbrev.
Varmt välkomna!


Kundtjänst är öppen på telefon 040-46 29 58 alla vardagar mellan klockan 12 och 14.

Hitta hit:

Adress: ROSENLUNDS GÅRD 136, 253 54 Mörarp

Om ni kör via GPS måste ni ställa in den så att ni kommer via Rosenlundsvägen, annars är det väldigt stor risk att ni visas en väg in norrifrån som inte finns i verkligheten. Följ skyltningen till butikerna sista biten.