Bikinitrosor - Bikiniunderdelar i små & stora storlekar | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (185)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Bikinitrosor

turkos bikinitrosa med bambuprint

Gör dig redo för sommarens alla äventyr eller en mysig spa-weekend med ett par sköna och funktionella bikiniunderdelar från kvalitétsvarumärken som Wiki, Damella, Panos Emporio, Primadonna, Sunflair, Fantasie, Anita, Elomi m.f.

Vi har både vita och svarta bikinitrosor samt färgglada och mönstrade som även finns i matchande set till bikini överdelarna. En del av bikinitrosorna har vackra små detaljer som knytband, veckat tyg eller vikbara kanter. 


Det kan vara bra att ha fler par bikiniunderdelartill bikiniöverdelen eftersom man ofta tvättar underdelen flertalet gånger än överdelen. Ett tips är att alltid ha ett eller flera par svarta bikinitrosor eftersom det passar ihop med alla övriga färger.

 

Funderar du på vilken modell du ska välja?

 

För dig som vill dölja mer av magen har vi ett brett urval av bikinitrosor med hög midja. En del har vikbar kant, vilket är smidigt om man vill kunna vika ner trosorna och sola magen. Några har veckat tyg på sidorna som ger en shapingeffekt och även drar in magen. 

 

Vill du täcka lite mer av låren och rumpan har vi bikinitrosor med ben, även kallat bikinibyxa eller boxer modell. Vi har även en del vackra och feminina bikinikjolar med eller utan volanger som går upp över midjan.

 

Vi har även låga till medelhöga hipster och tai bikinitrosor för dig som gärna visar lite mer av magen.


Vi har bikiniunderdelar i stora storlekar som små, allt från storlek XS till 2XL eller 36-58. Känner du dig osäker på vilken storlek du ska välja kan du testa vår smidiga storleksguide eller kontakta vår kunniga kundservice för tips och råd.