Damunderkläder i alla storlekar | Kvinnligt Under & BaraBad
Priser inkl. moms
VISAR 1-32 (880)1 2 3 ... 28 Sista 100 per sida

Underkläder

Damunderkläder i hög kvalité för olika tillfällen!


Välkommen till oss på Kvinnligt Under & Bara Bad. Vårt största intresse och specialistområde är damunderkläder.  

Något som är viktigt att tänka på när du väljer underkläder är vilken funktion du önskar. Ska underkläderna passa till ett specifikt plagg? Behöver du extra support för din byst? Önskar du att troskanten inte syns igenom byxorna? Är dina underkläder till ett speciellt tillfälle eller till vardags?

 

Underkläder har olika funktioner beroende på vilket tillfälle de avser. Till vardags eller till en arbetsdag rekommenderar vi att du använder sköna underkläder i exempelvis bomull eller bambu för att uppnå hög komfort. Det är även viktigt att underkläderna sitter rätt och ger den support som de är ämnade att göra. Är du ute efter underkläder som formar din kropp har vi bodys, trosor och shapewears som är otroligt bekväma och framhäver eller formar din kropp utefter dina önskemål. Letar du efter romantiska och kvinnliga underkläder har vi ett brett sortiment av underkläder med spets i både naturliga och lite mer färgglada nyanser, allt för att du ska kunna hitta de perfekta underkläderna för just dina behov. 

 

Vi har bh:ar i många olika modeller och med olika funktioner som exempelvis amnings bh:ar och sport-bh:arbodys och shapewears som formar kroppen samt ett brett sortiment av vackra och sköna trosor. Den gemensamma nämnaren av vårt utbud är att de är noga utvalda underkläder som håller hög kvalité. Och givetvis finns majoriteten av våra underkläder att köpa som underklädesset med matchande underdel och överdel.

 

Vi har underkläder i stora storlekar som små, och om du är osäker på vilken storlek du ska välja rekommenderar vi att du kikar in vår fantastiska storleksguide eller kontaktar vår duktiga kundtjänst som gärna guidar dig till rätt underkläder.

 

Underkläder för bröllop!

På vackra Rosenlunds Gård i Mörarp där vår fysiska underklädesbutik ligger har vi fantastiska miljöer och lokaler för bröllop som anordnas år efter år. Därför har vi även ett brett sortiment av bröllopsunderkläder inför din stora dag.