Vackra hipster trosor för dam i hög kvalité | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (89)1 2 Sista 100 per sida

Hipstertrosor

En populär modell med låg midja

Hipstertrosor, även kallat hotpants är en populär modell som liknar boxertrosan och täcker ofta hela stussen men är lägre i midjan än en vanlig boxer. De modeller som täcker hela stussen undviker troskant när man har byxor på sig, vilket är perfekt för dig som tycker att string är obekvämt. Hipster är även en bra trosmodell när man ska bära kjol eller klänning.


Vacker hipster i spets eller helt seamless?


Inför speciella tillfällen eller om du vill lyxa till det i vardagen har vi romantiska hipster trosor / hotpants i otroligt vacker spets med små detaljer på. Finns i dova eller mer klara färger och även i svart, vitt eller nude. Till nästan alla våra hotpants kan man även hitta en matchande bh ifall man önskar ett komplett set.

Förutom vackra hipster trosor spets har vi även ett brett urval av seamless hipster trosor i microfiber. Det är ett stretchigt tyg som andas, är otroligt skönt mot huden och dessutom blir helt osynligt under kläderna. Finns i basfärger eller färgstarka nyanser och passar perfekt som vardagstrosor till dig som föredrar hög komfort


Vi har hipster trosor dam från kända kvalitétsvarumärken som Wacoal, Marie Jo, Triumph, Avet, Primadonna, Fantasie m.fl i storlekarna 36-54. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja kan du testa vår smidiga  storleksguide eller kontakta vår kunniga kundservice via mail för tips och råd.