Strandklänningar - Snygga sommarklänning för dam | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Klänningar

strandrock-kategori

Snygga strandklänningar inför soliga sommardagar

När sommarens heta dagar äntligen är här och du vill slappa på stranden eller hänga på terrassen är det skönaste plagget man kan bära en strandklänning. Den enklaste sommarklänningen kan bli ett multiplagg när den matchas med olika accessoarer som en hatt, scarves, smycken eller solglasögon och passar därför även perfekt inför en shoppingrunda på stan eller en lunch på ditt favorit café. En del av våra strandklänningar är så snygga att man till och med kan använda de till festliga tillställningar.


Svart strandklänning eller färgstark och mönstrad?

Vi har mönstrade och färgglada klänningar för dig som gillar att bära starka färger på sommaren. Visste du att när man bär plagg i starka färger framhäver man dessutom brännan på kroppen, så att den upplevs mörkare? 

 

Om du gillar lite mer neutrala färger har vi även klassiska svarta strandklänningar och klänningar i mer diskreta färger och mönster. Vi har även multifunktionella modeller som man kan knyta och bära på flera olika sätt, till exempel som en kjol eller en halterneck. Passar perfekt för dig som är lite mer praktiskt lagd eller dig som ska ut och resa och behöver packa smart.

 

Våra strandklänningar kommer från kända kvalitétsvarumärken som Sunflair, Nanso, Pastunette, Cotonel m.f och är tillverkade i otroligt sköna och svala material som bambu och viskos.

Vi har allt ifrån långa modeller med tunna axelband till kortare modeller med längre ärmar från storlek XS till 3XL.