Panos Emporio badkläder, bikini & badshorts - Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Badkläder från Panos Emporio

PANOS EMPORIO står för innovation, stil och kvalité 


1986 grundades PANOS EMPORIO av Panos Papadopoulos som är idag ett av Skandinaviens ledande modehus inom badkläder dam och badkläder herr samt accessoarer. 

Genom blandning av klassiskt couture och modern stil, skapar de ett distinkt mode och en unik känsla för innovativ design och kvalité, vilket har inneburit ett stort följe av trogna kunder med allt från Hollywoodkändisar till kungligheter och idrottsstjärnor. Människor som gillar att utrycka sin personlighet, sin livsglädje och sin sensualitet. PANOS EMPORIO kompromissar inte på material eller passform och utgår vår design utifrån känslan att hos bäraren. För att uppnå högsta elegans arbetar dom med att nå perfektion i de renaste, ljusaste färger och de mjukaste, mest exklusiva tygerna. Designen av PANOS EMPORIO är aldrig oengagerad, aldrig likgiltig och aldrig vardaglig. 

Historien om hur grundaren Panos Papadopoulos med stor passion och viljestyrka skapade varumärket PANOS EMPORIO och hur det kom till. När Panos tvingades fly från sitt hemland Grekland på grund av hans politiska ståndpunkt skapade han ett badklädesimperium i hans nya land Sverige på rekordtid. Genom att introducera en vinnande kombination av innovativ design, skickligt entreprenörskap och banbrytande marknadsföring lyfte han snart märket till en världsledande position. 

Varumärket PANOS EMPORIO är baserat på koncept av innovation, stil och kvalité. Vi tillämpar dessa värden i varenda detalj i allt vi gör; i utseendet och känslan av vårat mode, i uppvisningen av våra kollektioner, i riktningen av våra modeshower, och i sättet vi bemöter våra kunder på. Sortimentet består av baddräkter, bikini, badbyxor och accessoarer.  

Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!