Köp bh online - Hög kvalité & alla storlekar | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
VISAR 1-52 (639)1 2 3 ... 13 Sista 100 per sida

Bh

olivgrön bh med lyster från primadonna

Hitta en BH med perfekt passform, känsla och design!

 

Vi finns här för att hjälpa dig att hitta en bh med perfekt passform, känsla och design. Om det är första gången du besöker vår webshop eller om du är osäker på vilken storlek du har så kan du använda vår smidiga storleksguide eller kontakta vår professionella kundtjänst för att få tips och rådgivning om vilken bh du ska välja. 

 


Det finns många kvinnor som aldrig har ägt en bekväm bh någon gång under sitt liv, som tycker att höjdpunkten på dagen är när man äntligen får ta av bh:n. Så behöver det inte vara, det ska inte vara så! Med en bh i rätt storlek och passform som fyller ditt behov kan du faktiskt uppleva motsatsen, något som vi på Kvinnligt Under vill hjälpa dig med.

 

En bh ska ge extra boost till självförtroendet, fungera som ett stöd, sitta på plats och ge support för din byst hela dagen.

 

Varje kvinna har sin egen unika och vackra form, det matchar vi med allt ifrån kupstorlek AA till P och omkrets 60 till 120 så att vi kan erbjuda en bh för just din byst.

 

Vi har en stor passion för kvinnokroppen och drivs av att bidra till att kvinnor känner sig självsäkra och vackra i sina kroppar. Vi vill att varenda kund som lämnar vår butik ska göra det med ett leende på läpparna. Därför har vi tagit fram ett brett sortiment av bh:ar av hög kvalitét med många olika funktioner, modeller och design.


Vilken bh modell passar mig?

Vi har verkligen något för alla. Vi har allt från romantiska och vackra bh:ar till sportiga och funktionella. Något som alla har gemensamt är att de håller hög kvalité och sitter som en smäck!

Push Up bhOm du vill ge mer fyllighet till bysten skulle vi rekommendera en Push Up bh. Då får du ett härligt lyft och dina bröst upplevs större.

Minimizer Vill du att brösten ska sitta på plats och ha en fin form och upplevas mindre har vi en modell som heter Minimizer vars funktion gör att brösten kan upplevas upp till en hel storlek mindre.

Spets-bh:arÄr du en hopplös romantiker så har vi självklart ett stort urval av vackra spets-bh:ar i en rad olika färger och modeller.

Balconette - En balconette ger en otroligt fint formad byst och ett fantastiskt lyft. De finns även för dig med stor byst. 

Axelbandslös bhIbland vill man inte att bh-banden ska synas, man kanske har en topp utan axelband eller en djupt urringad rygg. Då har vi modellen som är otroligt stadig och även passar för dig med tung byst. 

Bh utan bygelVill du framhäva dina naturliga former ska du satsa på en bh utan bygel. Den har otroligt hög komfort och sitter stadigt runt bysten med hjälp av följsamt material och smart design ner i minsta detalj för att ge den support din byst behöver. Vi har flera modeller både med och utan vaddering.

Amnings bh - Är du nybliven mamma eller går och väntar på ditt lilla mirakel? Då har vi en egen kategori för behagliga och praktiska Amnings bh:ar som underlättar för dig under amningsperioden.

Protes bh - Vi har även sköna och vackra Protes bh:ar med eller utan spetsdetaljer för dig som har bröstprotes.

Sport bh - För dig som är aktiv och är i behov av ett rejält bra stöd för bysten under träningen har vi ett stort utbud av Sport bh:ar med max support i en massa härliga färger i såväl mindre som större storlekar.

Sömlös bh - Söker du en mjuk och skön sömlös bh med “second skin” känsla eller kanske en basic T-shirt bh med eller utan bygel som behöver passa till ett visst plagg?

Bralette - Passar bäst för mindre byst och är en mix mellan bh och topp


Utöver att vi har ett otroligt stort utbud av modeller, färger och former på bhar så är dem dessutom från en rad olika populära kvalitetsvarumärken som Primadonna, Amoena, Marie Jo, Elomi, Triumph med flera.