Köp BH online - Hög kvalité & alla storlekar | KvinnligtUnder
Priser inkl. moms
Sortera efter
Underproduktnamn˄˅
VISAR 1-52 (613)1 2 3 ... 12 Sista 100 per sida

Bh

Hitta en BH med perfekt passform, känsla och design!

 

Vi finns här för att hjälpa dig att hitta en bh med perfekt passform, känsla och design. Om det är första gången du besöker vår webshop eller om du är osäker på vilken storlek du har så kan du använda vår smidiga storleksguide eller kontakta vår professionella kundtjänst för att få tips och rådgivning om vilken bh du ska välja. 

 

Om du har varit i butiken på vackra Rosenlunds Gård i Mörarp så är vårt mål att du ska känna samma varma och välkomnande känsla när du väljer att besöka vår webbshop.  

Det finns många kvinnor som aldrig har ägt en bekväm bh någon gång under sitt liv, som tycker att höjdpunkten på dagen är när man äntligen får ta av bh:n. Så behöver det inte vara, det ska inte vara så! Med en bh i rätt storlek och passform som fyller ditt behov kan du faktiskt uppleva motsatsen, något som vi på Kvinnligt Under vill hjälpa dig med.

 

En bh ska ge extra boost till självförtroendet, fungera som ett stöd, sitta på plats och ge support för din byst hela dagen.

 

Varje kvinna har sin egen unika och vackra form, det matchar vi med allt ifrån kupstorlek AA till P och omkrets 60 till 120 så att vi kan erbjuda en bh för just din byst.

 

Vi har en stor passion för kvinnokroppen och drivs av att bidra till att kvinnor känner sig självsäkra och vackra i sina kroppar. Vi vill att varenda kund som lämnar vår butik ska göra det med ett leende på läpparna. Därför har vi tagit fram ett brett sortiment av bh:ar av hög kvalitét med många olika funktioner, modeller och design.


Push-up bh, balconette eller axelbandslös bh? Vi hjälper dig att välja rätt.

Vi har verkligen något för alla. Vi har allt från romantiska och vackra bh:ar till sportiga och funktionella, Något som alla har gemensamt är att de håller hög kvalité och sitter som en smäck!


Om du vill ge mer fyllighet till bysten skulle vi rekommendera en Push Up bh. Då får du ett härligt lyft och dina bröst upplevs större. Vill du istället att brösten ska sitta på plats och ha en fin form men upplevas mindre har vi en modell som heter Minimizer vars funktion gör att brösten kan upplevas upp till en hel storlek mindre.

Är du en hopplös romantiker så har vi självklart ett stort urval av vackra spets-bh:ar i en rad olika färger och modeller. En annan populär modell som vi har är Balconette, som nu dessutom finns för dig med stor byst. En balconette ger en otroligt fint formad byst och ett fantastiskt lyft.

Ibland vill man inte att bh-banden ska synas, man kanske har en topp utan axelband eller en djupt urringad rygg. Då har vi modellen axelbandslös bh som är otroligt stadig och även passar för dig med tung byst. 

Vill du framhäva dina naturliga former ska du satsa på en bh utan bygelEn bygellös bh har otroligt hög komfort och sitter stadigt runt bysten med hjälp av följsamt material och smart design ner i minsta detalj för att ge den support din byst behöver. Vi har flera modeller både med och utan vaddering.

 

Är du nybliven mamma eller går och väntar på ditt lilla mirakel? Då har vi en egen kategori för behagliga och praktiska Amnings bh:ar som underlättar för dig under amningsperioden.

 

Vi har även sköna och vackra Protes bh:ar med eller utan spetsdetaljer för dig som har bröstprotes.

 

För dig som är aktiv och är i behov av ett rejält bra stöd för bysten under träningen har vi ett stort utbud av Sport bh:ar med max support i en massa härliga färger i såväl mindre som större storlekar.

 

Söker du en mjuk och skön sömlös bh med “second skin” känsla eller kanske en basic T-shirt bh med eller utan bygel som behöver passa till ett visst plagg? Du hittar den hos oss!

Populära modeller

Axelbandslös   Balconette   Med bygel   Bygellös T-shirt bh   Formpressad BH   Formpressad vadderad   Minimizer   Ovadderad bh   Push up   Bh utan bygel


Vi har kvalitétsvarumärken som Triumph, Primadonna och Amoena med flera.


Utöver att vi har ett otroligt stort utbud av modeller, färger och former på bhar så är dem dessutom från en rad olika populära kvalitetsvarumärken som Primadonna, Amoena, Marie Jo, Elomi med flera. Vi har även tagit in ett varumärke i butiken som är en stor favorit hos många kvinnor, nämligen Triumph.

Oavsett vem du är eller vad du söker för typ av bh så har vi den perfekta för just dig och din kroppstyp. Tveka inte att höra av dig till oss om du har minsta lilla fundering eller behöver tips och råd. Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig gärna att hitta rätt storlek och tipsa om vilka modeller som passar dina önskemål och behov.