Bästa sport bh:n för den aktiva | KvinnligtUnder
Priser inkl. moms

Sport bh

Investera i en bra sport bh!


Att vara aktiv och mån om sig själv är nyckeln till att uppleva inre lycka och både mental och fysisk styrka. Ett nyckelplagg för att träningen ska kännas kul är faktiskt en riktigt bra sport bh. En sport bh ska absolut inte klämma och vara obekväm eller skava när du är aktiv utan tvärtom, ge support och knappt kännas alls. När du investerar i en riktigt bra och skön sport bh som sitter rätt, minskar du även risken för värk i axlar och nacke efter ett träningspass. 

Vi har ett brett sortiment av sport bh:ar i hög kvalité för alla olika kroppsstorlekar och aktivitetsnivåer som håller brösten på plats under träningen och som är tillverkade i material som absorberar bort fukt från kroppen.


Viktigt att tänka på när du köper Sport Bh!

När du letar efter en sport bh är det viktigt att tänka på att den ska sitta tightare runt om än en vanlig bh. Detta för att en sport bh ska kunna ge maximal komfort och hög support för din byst oavsett vilken träningsform du utövar. Går du ner en storlek i omkrets behöver du gå upp en kupstorlek för att tränings bhn ska sitta rätt även över bysten. Om du har större byst rekommenderar vi att du väljer en sport bh med något bredare axelband för att få bästa möjliga stöd för axlar och rygg. Om du är ute efter maximal support och gärna vill ha en sport bh med bygel har vi favoriten Momentum från varumärket Anita, i färgerna svart eller beige. 

Vi har även ett urval av vadderade sport bh:ar, framknäppta sport bh:ar och även sport bh:ar med protesficka som ger hög support och som är tillgängliga i många härliga färger.


Om du är osäker på vilken storlek du ska välja kan du använda vår smidiga storleksguide. 

Har några frågor eller behöver tips och råd är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst!