Magic Body Fashion bh tillbehör hittar du hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Magic Bodyfashion

MAGISKT KROPPS MODE... AV KVINNOR FÖR KVINNOR

Välkommen till Kvinnligt Under & BaraBad. Vad är MAGIC? MAGIC är känslan av självförtroende, stöd och komfort. MAGIC är Varumärket Body Solution för kvinnor i alla åldrar och storlekar. Vi vet alla att kvinnor kan vara extremt självmedvetna om sin kropp, och hur de ser ut. Deras produkter kommer att ge dig självförtroende, stöd och komfort så att du kan gå igenom livet utan att oroa dig för hur du ser ut. Helt enkelt för att du vet att du ser fantastisk ut! Vill du ha en naturlig look erbjuder Magic Bodyfashion korrigerande shapingprodukter. En av de stora fördelar är att MAGICs produkter förskönar både figuren på ett naturligt sätt och är samtidigt bekväma. Deras sortiment består bland annat av nipple covers, shapring trosor, shaping body, slimleggings, toppar utan bygel, olika inlägg, förlängningshakar, strumpeband, lårband, midjeformare med flera

MAGIC är varumärket "av kvinnor för kvinnor". Detta innebär att alla deras produkter är designade, utvecklade, och testade av kvinnor precis som du. MAGIC Bodyfashion® har varit ett varumärke "av kvinnor för kvinnor" i över 25 år. Just nu säljer dom i över 60 länder över hela världen, från Tyskland till Hong Kong.

MAGIC är kända för deras innovativa initiativ som gör det lättare och bekvämare att bära BH eller alternativ. Samtidigt så är du säker på att äga en unik produkt med Magic till ett bra pris och hög kvalitet.

Dom vill ständigt fortsätta att förbättra, växa och lära. Därför har MAGIC mycket nyskapande, för att kunna erbjuda dig så bra produkter som möjligt. Tänk Grönt med de miljövänliga modellerna hos MAGIC Bodyfashion! Följ med på deras resa med både nytänkande och nyskapande.

 Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!