Trosor - Köp vackra & sköna damtrosor | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (512)1 2 3 ... 10 Sista 100 per sida

Trosor

Vackra och sköna damtrosor i hög kvalité

Trosor är verkligen ett av de viktigaste plaggen på kroppen. Du har säkert upplevt någon gång hur jobbigt det kan vara när trosorna sitter fel och man behöver rätta till dem. Har man ett par trosor som skaver kan det lätt förstöra hela humöret. Men med rätt trosor behöver det inte vara såhär.

 

 

Vilka trosor passar mig?

Det beror på vad du är ute efter för funktion. Materialet på trosorna är viktigare än vad du tror, både för komfortens skull men även för hygienen i underlivet. En trosa som är tillverkad i bomull eller microfiber är följsam mot kroppen, luftig och låter huden andas för att minimera irritationer. 

Vi har trosor i stora storlekar som små 34 - 56, så att du säkert kan hitta ett par som passar din kroppsform. I allt i från naturliga färger som beige, svart och vit till färgglada nyanser som röd eller leopard. Alla våra trosor håller hög kvalité och är tillverkade i bland annat bomull och microfiber som är skonsamma material.

Vilka olika modeller på trosor finns det?

tai trosa - En tai trosa är en klassisk modell med normalhög midja. Benöppningen är högre skuren så att låren visuellt ser längre och slankare ut. Tai trosan är en bekväm trosmodell som passar de flesta kroppsformer.

maxi trosan - Även maxi trosan är en väldigt bekväm trosmodell med hög midja. Maxi trosan är till för dig som vill att trosorna ska gå upp över naveln och hålla om hela stussen. Finns i olika färger och modeller.

shape trosa - Om du är ute efter en shape trosa som framhäver den kvinnliga kroppen och perfekt smälter in under klänningar, byxor och kjolar har vi ett brett urval av både shaping trosor med hög eller låg midja och korta eller långa ben.

sömlös trosaVill du ha en sömlös trosa som är totalt osynlig under kläderna har vi ett urval som är helt fantastiskt sköna med "second skin" känsla i både hög och låg midja som går över rumpan eller i string. Sömlösa trosor passar perfekt under tighta som lösa kläder och ger ingen troskant. 

string trosor -  Stringtrosor kan passa bra ifall man har på sig lite tightare byxor och inte vill att troskanten ska synas igenom.

boxer trosor - En boxertrosa är fin under både byxor och kjol på grund av att du inte ser sömmar och kanter.

Hipster trosor -  är en boxertrosa som täcker hela stussen men är lägre i midjan än en vanlig boxer.

sport trosor - För dig som tränar och är aktiv har vi ett brett sortiment av sport trosor som är anpassade så att du kan röra på dig och samtidigt känna att trosorna sitter bekvämt.

gravid trosor - För dig som är gravid har vi även sköna gravid trosor i perfekt passform som varken skaver eller sitter för hårt. Våra mammatrosor ger både stöd och stabilitet under din graviditet.