Tankinis för dam i stora storlekar | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Tankinis

Turkos tankini med svart djurmönster

Tankinin är ett fantastiskt badplagg som har blivit otroligt populärt, vilket man verkligen kan förstå då det är den perfekta kombinationen av en bikini och baddräkt. En tankini är en 2-delad baddräkt med linne och byxa, en del av linnena har även inbyggd bh.

Man kan smidigt rulla upp linnet om man vill sola magen och vill man dölja magen för att gå på promenad längst stranden är det bara till att rulla ner tyget och bära tankinin som ett linne. En del modeller har även dragsko i sidorna som gör det smidigt att justera längden.


Tankini med bygel och i stora storlekar


Välj mellan en klassisk enfärgad tankini eller färgsprakande med snygga mönster och små detaljer på, med bygel eller utan. En del modeller har en shaping effekt och veckat tyg som ‘’trollar’’ med formerna. De flesta av våra tankinis har även ficka för bröstprotes.

Då tyget är stretchigt passar en tankini även perfekt för dig som är gravid. Använd gärna filterfunktionen för att se vilka modeller som vi rekommenderar vid graviditet.


Vi erbjuder Tankinis i stora storlekar som små, allt från storlek 36-54 och B-K i kupan. Har du en stor och tung byst rekommenderar vi att du väljer en tankini med bygel för att få den support din byst är i behov av. En tankini med bygel ger bysten en fin och rund form och passar givetvis även dig med mindre byst. 


Om du är osäker på vilken storlek du har kan du testa vår smidiga storleksguide eller kontakta vår kunniga kundservice för tips och råd.

Alla våra tankinis håller hög kvalité och kommer från kända varumärken som Damella, Fantasie, Anita, Sunflair, Wiki, Primadonna m.f