Maxitrosor - Trosor med hög midja | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (178)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Maxitrosor

Trosor med hög midja

 

Maxitrosan är en populär och bekväm modell som har hög midja och håller om hela stussen. 

Vi har maxitrosor med så hög midja att de täcker naveln och även något lägre modeller i olika färger och material som spets, bomull eller microfiber. 

Spets till romantikern som föredrar vackra underkläder och microfiber eller bomull till den som i första hand värderar komfort och funktionalitet. För den perfekta mixen av komfort och elegans har vi trosor med hög midja i microfiber och bomull med detaljer av romantiskt spetstyg. 

Vi har  "osynliga’’ maxitrosor med laserskurna snäckskalskanter och även helt sömlösa trosor som passar perfekt när du bär klänning, kjol eller byxor då trosorna smälter in under och undviker troskant.

Den bästa vardags trosan  

De bästa sömlösa vardags trosorna med hög midja och vår stora kundfavorit är utan tvekan Fantasies Smoothease Maxitrosa och Anitas Essentials i microfibertyg. Att bära dessa trosor är en magisk känsla då de är otroligt bekväma. Modellerna finns i många olika färger så att du kan matcha trosorna med din favorit överdel.


Känner du dig osäker på vilken modell du ska välja eller vilken storlek du har kan du kontakta vår kunniga kundservice för tips och råd eller testa vår storleksguide.