Boxertrosor - Sköna boxertrosor för dam | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Boxertrosor

Sköna boxertrosor för dam

 

Boxertrosan är en otroligt populär trosmodell. Det är inte konstigt eftersom modellen går ner under rumpan och har en hög midja samt är väldigt bekväm. Det en perfekt trosa att ha som bas i sin garderob. 

 

Vi har boxertrosor i många olika färger, med eller utan mönster och matchande bh:ar till. Vi har även klassiska enfärgade boxertrosor som kan vara bra att ha i sin garderoben. Använd gärna filterfunktionen om du letar efter en specifik färg.

Det bästa med boxertrosan är att troskanten inte syns igenom byxorna, eftersom modellen går ner en bit under rumpan, och har hög midja som döljer magen. Modellen passar även perfekt under klänning och kjol eftersom trosorna döljer rumpan något mer än andra trosmodeller.


Boxertrosor i populära material som bomull och microfiberBomull låter huden andas och är otroligt skönt och skonsamt mot kroppen och passar bra om man har känslig hud. 


Microfiber är också ett material som andas och har mer stretch och därför också otroligt skönt mot huden. Våra kunder beskriver ofta känslan av våra microfibertrosor som ‘’a second skin’’. Våra storsäljare är dessa microfibertrosor från Avet i boxermodell, som finns i många olika färger.

Är du ute efter en skön trosmodell som ändå är romantisk och kvinnlig så har vi den perfekta kombinationen av detta, nämligen boxertrosa med spets. Kan det bli bättre?

Vi har boxertrosor för alla kvinnor, allt från storlek 36-54 så att det säkert finns ett par för just dig. Om du är osäker på vilken storlek du har kan du testa vår smidiga storleksguide eller kontakta vår kunniga kundservice för tips och råd!