Damella of Sweden hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (202)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Damella

damella-logo-

Stilrena badkläder i svensk form och design

Damella är en framstående varumärke som har satt sin prägel på underklädesindustrin i många år. Denna företagshistoria började sin resa för mer än ett sekel sedan och har sedan dess blivit synonymt med kvalitet, komfort och kvinnlig elegans. Vi på Kvinnligt Under är stolta över att vara Damella återförsäljare i butik och online.

Grundat i den pittoreska staden Mullsjö i Sverige, har Damella vuxit till att bli en av de mest ansedda namnen inom underklädesmode för kvinnor i sverige. Deras produkter omfattar allt från bh:ar och trosor till nattkläder och baddräkter. Det som särskiljer Damella från många andra underklädesmärken är deras fokus på att erbjuda kvinnorna både bekvämlighet och stil.

 Damella har alltid förstått att underkläder är mycket mer än bara kläder. De är en del av kvinnors självförtroende och välmående. Därför har dem ägnat stor uppmärksamhet åt att skapa produkter av högsta kvalitet, som är tillverkade med noggrannhet och med användning av de bästa materialen. Deras sömmar är väl utformade för att säkerställa att plaggen sitter bekvämt och håller länge.

En annan aspekt som gör Damella så uppskattat av sina kunder är deras breda storlekssortiment. De förstår att alla kvinnor är unika och att det är viktigt att erbjuda alternativ som passar olika kroppsformer och storlekar. Detta inkluderar även specialanpassade storlekar och stilar för kvinnor som behöver extra stöd och komfort.

 Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!