Bikiniöverdelar 2023 - Bikini för dam i små storlekar till plus size | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (160)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Bikiniöverdelar

mörkblå bikinibh med leopardprint i brunt

Oavsett om du ska på solsemester, spaweekend, njuta i solstolen hemma i din trädgård eller kanske gå på vattengympa? Så har du kommit rätt. 

 

Vi har snygga bikinis i klassiska enfärgade modeller eller bikiniöverdelar i sprudlande färger och fantastiska mönster. En del med små glimmande detaljer eller veckat tyg för att ge de där lilla extra. Vi har även klortåliga bikiniöverdelar som inte tappar färg. En bikiniöverdel passar perfekt för dig som älskar att sola och vill få så mycket sol på huden som möjligt.

Alla storlekar på kvinnokroppen är vackra och därför har vi ett brett utbud av bikinis i stora storlekar som små. Vi har allt ifrån omkrets 65-110 och kupa A-L samt XS till 2XL. Om du är osäker på vilken storlek du har kan du använda vår smidiga storleksguide eller kontakta vår kunniga kundservice för rådgivning. 

 

Här nedan finner du även lite tips och trix inför ditt val av bikiniöverdel. Vi har allt ifrån bikinis med bygel, bandeau bikinis och push-up bikinis så att det säkert ska finnas en bikinitopp för just dig. 


Modeller och färger för alla

När du väljer bikiniöverdel ska du tänka på ungefär samma saker som när du väljer en bh. Är din byst tung och behöver extra support? Vill du framhäva brösten eller dölja dem lite mer? Det finns även knep för att få din hudton att upplevas lite extra solbränd.


För dig som har stor byst rekommenderar vi en bikini med bygel för att få den support din byst är i behov av. En ovadderad bikini med bygel framhäver även dina brösts naturliga former och ger en sensuell klyfta utan push-up effekt.

Bandeau bikini är otroligt populär på grund av sina avtagbara axelband då man slipper de vita strecken när brännan tar sig. Man kan ofta knyta en bandeau bikini på flera olika sätt vilket gör den mer intressant. En bandeau passar dig som gillar att sola och vill ha en rund och sensuell byst.

 

Givetvis kan du välja precis den färgen du önskar på din bikiniöverdel men här är lite tips på hur du kan göra om du önskar att din hud ska upplevas lite extra solkysst. Är du väldigt ljus i hyn rekommenderar något mer färgglada men ljusare nyanser som babyblå eller rosa. Om du redan fått färg men vill att din hud ska upplevas brunare passar det bra med starka färger som grön, gul, orange eller varför inte multifärgad? kontrastfärger som röd och vit gör också så att din hudton upplevs mörkare.


Kända kvalitétsvarumärken som Panos Emporio, Seafolly och Wiki

Vi erbjuder det senaste badmodet från kända kvalitetsvarumärken som Panos Emporio, Wiki, Fantasie, Anita, Damella, Elomi, Freya, Primadonna, Seafolly, Sunflair m.fl.