Marie Jo underkläder och badkläder hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (194)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Underkläder och Badmode från Marie Jo

marie-jo-logo-

Exklusiva underkläder och badkläder från Marie Jo

Hos Marie Jo har skönhet och komfort alltid varit
prioritet. Deras underkläder och badkläder ska vara både ultra-feminina och i högsta grad bärbara. Varje enskild produkt måste se ut som den är lika otrolig som det känns, mode med perfekt passform. Upptäck den moderna tolkningen av sensualitet. Passionerad, självsäker,
ultra-feminint & helt underbart. Avero är en serie från Marie Jo som har tagit plats i många kvinnors hjärta. En kvinnlig och exklusiv serie som har det "lilla extra" vad gäller underkläder. Gillar du detaljer och skön kvalité så är Avero en serie för dig. Underkläderna har vävt tyg i rutigt mönster, både trosor och bh:ar. Axelbanden har vackert broderade blommor med underbara små deltaljer. Denna populära serie går upp i större storlekar. Modellerna har olika funktion och det är viktigt att du får rätt storlek och modell för dina behov. Välj mellan helkupa, axelbandslös, balconette och push-up bh.

Sedan 1981 har Marie Jo skapat underkläder med perfekt passform och trendigt mode som hedrar och stärker kvinnor. I mer än 35 år har det varit den mest uppskattade plagg i många kvinnors garderober, från arbete till lek, från att leva till att älska. 

I Belgien är märket känt för sin diskreta lyxstil och exceptionella uppmärksamhet på kvalitet och hantverk. Marie Jo-kollektionen är elegant med couturkänslighet, Marie Jo L'Aventure-kollektionen har en mer minimalistisk, ren och prêt-à-porter-smak.

Som ett varumärke väljer Marie Jo att sända en ny filosofi om kvinnlighet och en annan syn på sexig. En där självförtroende börjar under och där kvinnor kan bära sina underkläder när som helst och var som helst. Det är deras främsta uppdrag att få varje kvinna att känna sig på toppen av världen varje gång hon bär sin Marie Jo.

Upptäck förföriska modeller från Marie Jo hos Kvinnligt Under

Är du osäker på vilken kupa du ska beställa? Använd gärna vår praktiska STORLEKSGUIDE .

 Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!