Bad & underkläder från Triumph hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Badkläder och underkläder från Triumph

triumph-logo-

Stilfull elegans

Välkommen till Kvinnligt Under & BaraBad. Korsettspecialisten Johann Gottfried Spiesshofer och köpmannen Michael Braun grundade korsettfirman Spiesshofer & Braun. Med sex symaskiner och sex anställda startade korsettproduktionen i en lada i Heubach, Sydtyskland. På några få år växte företaget till 150 anställda.

Belle Époque - alla kvinnor ville likna kejsarinnan

Kunglig snörning. Bysten och baken skulle framhävas, midjan och höfterna trycktes samman i en stil som passade tidens skönhetsideal under den tyska kejsaren.

Spiesshofer och Braun förstod att det var nödvändigt att finna ett varumärke som alla kunde komma ihåg oavsett var det användes. Inspirerade av Paris Arc de Triomphe blev Triumph det nya namnet. Snabbt nådde företaget positionen som ledande underklädesproducent i Europa.

Chict och sofistikerat

Korsetterna blir lättare och mer moderna och succé historien om behån startar. Triumph framställer med framgång produkter med färre och färre sömmar. Modet får ett humanare pris och blir tillgängligt för fler.

Triumph etablerar sin första fillial utanför Tyskland i Zurzach i Schweiz. Under det olympiska året 1936 firade företaget 50 års jubileum. Men pga andra världskriget blev produktionen inställd under 1939 – underkläder var inte väsentligt att producera i relation till kriget.

Stilfull elegans - tilbaka till form och tradition

Farväl till bönderna. Efter den globala ekonomiska krisen under 1929 ändrades tidsandan. Stilfull elegans ersatte sofistikerat chic. Triumph introducerade korseletter, de första utan axelband, och var ännu mer nytänkande med den första behån med front knäppning och avtagbara axelband. 

Triumph International AB

I dag är Triumph International ett av världens ledande underklädes märken.
Triumph utvecklar ständigt sina produkter och kännetecknas av sina innovativa design, höga kvalité och optimala passform. Med sin passion för underkläder fortsätter Triumph att växa och finns idag världen över.

Triumph i Sverige är ett dotterbolag och har funnits här i drygt 50 år. 

Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!