Bygel-bh Från AA upp P-kupa - Köp bh med bygel online - Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-32 (394)1 2 3 ... 13 Sista 100 per sida

BH med bygel

 

Vår populäraste bh modell är den med bygel. Det är inte så konstigt eftersom bygeln hjälper till att ge bysten ett lyft och stöd. Den går också in och delar bysten till två snygga bröst. Byglar finns i många olika typer av bh:ar som bland annat, med vaddering, utan vaddering, släta och axelbandslösa. Det finns även vackra spets bh med bygel. Bygel bh finns hos oss i kupstorlekar AA till P och från 60 till 115 i omkrets.

Tips: En bygel-bh rekommenderar vi att du i första hand tvättar förhand då byglarna kan förstöra din bh och din tvättmaskin. Om bh:n går att tvätta i maskinen se då till att använda en tvättpåse. Fyll inte maskinen för mycket och att tvätta bh:n med tunna plagg som inte suger upp för mycket vatten.  Att ha för mycket tyngd i maskinen kan förstöra din bh. Centrifugen ska vara på det lägsta varvantalet.  

Är du osäker på vilken storlek och modell du ska välja? Det kan vi förstå. De flesta bh:ar och modeller skiljer sig i storleken. Vår kundtjänst hjälper dig gärna att hitta rätt.

Här finns vår STORLEKSGUIDE.