Amnings bh i små & stora storlekar | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Amnings Bh

Amnings bh:ar för den nyblivna mamman! 

 

När kroppen förändras och utsätts för extra belastning är det viktigt med bra stöd för bysten, som avlastar dina skuldror och din nacke. Vi har ett brett sortiment av sköna och praktiska amnings bh:ar i hög kvalité som både ger support för din byst och gör det smidigt för dig att amma.

Du som är nybliven mamma vill gärna att det ska kunna gå snabbt och smidigt att frigöra bysten för amning. Våra amnings bh:ar är utformade så att du enkelt kan knäppa upp amnings-knäppet med en hand. De är även anpassade efter viktökning och viktminskning och det går därför att justera axelbanden på samtliga av våra amnings bh:ar.


Vi hjälper dig att hitta rätt amnings bh! 

 

För dig som har stor och tung byst eller gillar extra support har vi amnings bh:ar med bygel. De byglar som finns i en amnings bh är oftast mjukare och lite mer skonsamma än i en vanlig bh. Vi har såklart även ett urval av amnings bh:ar utan bygel och amningstoppar som är otroligt sköna och även passar dig som ammar under natten.


Många mammor läcker mycket mjölk under amningsperioden och därför kan det vara en god idé att ha några stycken amnings bh:ar så att du alltid har tillgång till en torr och ren amnings bh. Ett alternativ är att ha amningsinlägg i din bh som du enkelt kan tvätta och byta.

När du ammar är det viktigt att du har rätt storlek på din amnings bh för att undvika mjölkstockning till högsta möjliga mån. Om du är osäker på vilken storlek du ska ha rekommenderar vi dig att kontakta vår kunniga kundservice som tillsammans med dig räknar ut rätt storlek till din amnings bh. Det brukar vara lagom att köpa en amnings bh när du är gravid i åttonde månaden.