Protes bh - bh med ficka för protes | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
Sortera efter
Artikelnummer˄˅
VISAR 1-52 (98)1 2 Sista 100 per sida

Protes Bh

Protes bh:ar med ficka för bröstprotes!För oss är det självklart att en protes bh ska vara lika vacker, bekväm och feminin som bh:ar utan protesficka. Därför har vi på Kvinnligt Under och Bara Bad tagit fram ett brett sortiment av protes bh:ar i flera olika storlekar och modeller.

 

Vi vänder oss till dig som har bröstprotes och letar efter en bekväm och vacker bh. Eftersom kvinnans kropp finns i många olika storlekar och former har vi allt ifrån kupstorlek AA till G och omkrets från 70 till 115. I de större storlekarna, tillverkas en protes bh med mer stabilitet

och ger därför bättre stöd.

 

En protes bh ska sitta skönt, ge den support din byst är i behov av och absolut inte vara obekväm. Många protes bh:ar går även högt upp ovanför bysten för att dölja eventuella operationsärr. Vi har allt ifrån vackra och romantiska protes bh:ar med spets till basic T-shirt protes bh:ar i neutrala färger. 

 

Om du är ute efter ´´second skin´´ känsla har vi ett stort urval av protes bh:ar utan bygel med fantastisk komfort och vackra designer både med eller utan spets. För dig som gillar extra support har vi även protes bh:ar med bygel. Självklart kan dessa även användas till dig som inte har bröstprotes.


Om du behöver hjälp att hitta rätt storlek kan du testa vår smidiga storleksguide eller kontakta vår kunniga kundservice för tips och råd.

Protes bh:ar från Amoena, Anita Care och andra kända varumärken.

En stor favorit är våra protes bh:ar från Amoena.Detta kan vi verkligen förstå då Amoena har smickrande och feminina protes bh:ar som formar din byst efter din naturliga form och ser till att protesen sitter på plats. Amoena är fantastiskt duktiga på att få till kombinationen av en magisk komfort och snygg design.

Förutom Amoena har vi även en del andra kända varumärken som Anita Care, NordiCare, Susa, Marlies Dekkers och Trofé.