Shapewear till din Brudklänning | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Shapewear till brud

Vilken shapewear passar bäst under din Brudklänning?

Det finns massvis med olika modeller för olika önskemål att ha under din klänning, här finns något för alla olika  kroppsformer. 

Body är underklädesplagg som är bra att använda för att få en helhetskänsla under dina kläder. Det är bekvämt och ger bysten extra support samtidigt som den slimmar till magen och framhäver din midja. Beroende på skärningen ger den dessutom stussen en fin form. Våra bodys är i basfärger som beige, vit och svart med spets eller utan.

Korselette är ett bra val för dig som vill ha mer effekt på magen. En korselette är perfekt att ha under toppar. Vi har även shape linnen för dig som inte vill ha en hel body. Shape linnen har en slimmande effekt och låter bysten behålla sin naturliga form.

Letar du efter en underklänning har vi både med eller utan slankande effekt med olika funktioner. Vissa håller in midjan och en del formar rumpan och låren för en extra slät och elegant siluett.

Ett alternativ som passar bra under både klänningar eller byxor är shapetrosor, även kallat gördel. En gördel har en hög midja som slimmar till magen och håller stussen på plats, beroende på vilken modell du väljer. Shapetrosor finns i string, maxi, klassisk tai-skärning eller med långa ben.

Det viktigaste är att du känner dig bekväm i dina shapewear och att de sitter på rätt sätt. Om du är osäker på vilken storlek du har kan du använda vår populära storleksguide eller kontakta vår kunniga kundservice.