Ray of Light White sensuell och romantisk vårnyhet från PrimaDonna | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Ray of Light sensuell och romantisk vårnyhet från PrimaDonna

Söker du brudunderkläder inför ditt bröllop och bröllopsnatten?  

Iklädd denna vackra bh-set, Ray of Light White från PrimaDonna Lingerie 201 kommer du att känna dig både trendig och sensuell för ditt perfekta bröllop.

Önskar du mer stöd åt brösten och en mera framhävande bystlinje är Tulip balconnette en behå som lyfter underiffån och inått och ger en tulpanformad decolletage Finns i storlek 65 till 100 D till H kupa.

Är du fylligare i bysten och större i omkrets kan vi rekommendera Ray of Light Fullkupa bh. Behån har bygel är är sydd i tre delar. Den höga kupan och de breda sidor håller bysten stadigt på plats. Finns i storlek 65 till 105 C till H kupa.

Ray of Light trosa är modern, elegant men även mjuk och bekväm . Designen och c-skärning på trosorna är smickrande för låren, stussen och midjan. Välj valfri trosamodell efter din brudstil och kroppsform. Finns i storlekarna 36 till 52

TIPS! Underdelen bli snabbare sliten, välj gärna en extra trosa, förslagsvis annan modell. Du kan då variera stil och det kommer att kännas som två helt olika uppsättningar undekläder.  

Om din brudklänning eller bröllopsoutfit istället kräver en lyxig korselett eller body med slimmande effekt. Då är Ray of Light Shaper Body ett val som du kan känna dig trygg och bekväm i din brudklänning och ett perfekt val för bröllopsdagen. Bodyn är bekväm följsam och har en stadig passform. Den håller in magen och avsmalnar midjan. En dekorativ spetskant längs lår och stuss gör att bodyn varken skaver eller nyper  "nyper" rumpan. Den  höga C-skärning förlänger låren. I denna body kommer du känna dig kvinnligt och elegant. Materialet är mjukt och följsamt. Finns i storlekarna 75C till 95E

Se serien PrimaDonna Ray of Light White 2018 HÄR.

PrimaDonnas bhar är välkända för att vara snygga, av hög kvalitet och att ge större byst en fantastiska passform.

Är du osäker på vilken storlek eller kupa du ska beställa? Använd gärna vår praktiska STORLEKSGUIDE som hjälper dig mäta fram rätt bh storlek. Vi har dessutom väldigt bra produktkännedom och guidar dig gärna fram till rätt omkrets och kupa på din bh.