Byten och returer.
Priser inkl. moms

Byten och returer

BYTEN OCH RETURER

Vi erbjuder Dig öppet köp och full returrätt inom 14 dagar. Du har då möjlighet att ångra Ditt köp. Önskar Du en annan storlek, vänligen gör en ny order så krediterar vi din felaktiga order så fort vi fått Din retur.Returer och byten måste godkännas per telefon eller e-post INNAN varan skickas tillbaka.

Om du vill returnera kan du använda samma påse, klistra på retursedeln och lämna in till ditt PostNord ombud. Glöm inte att lägga det i en plastpåse om du väljer att inte använda vår påse. Kunden står alltid för returfrakten på 49 kr om du väljer att inte byta en vara.

Alla typer av produkter som skickas tillbaka ska vara oanvända, kompletta med tillverkarens lappar kvar samt vara förpackade väl och plombering eller förpackningar får ej brytas, så de inte skadas vid transporten. Markera på följesedeln vilken vara du returnerar. Returer som skickas in senare godkänns inte. Har du en reklamation måste den alltid vara nytvättad annars godkänns den inte.

OBS! 
Returvaror får ej vara använda och plombering ska finnas kvar på trosor. All plast och märkning ska sitta kvar i varan. Det får ej finnas rester av smink, hud, deodorant eller andra dofter på produkten.

Figurformare/gördlar får gärna returneras, men då måste de ha provats med en trosa under (ej string). Smutsiga/trasiga produkter tas inte tillbaka. Strumpor får du endast byta om förpackningen är obruten. Produkten ska med andra ord vara i ett sådant skick att du själv skulle vilja ta emot den.

Väljer du att returnera allt och få pengarna tillbaka, återbetalas dock inte frakt- och ev. faktureringsavgift.

ÅTERBETALNING

Återbetalning sker snarast möjligt efter erhållen retur via Klarna och vi meddelar dig när returen kommit till oss.