Nattkläder dam och myskläder i Hög kvalité | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (192)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Nattkläder Dam

rödrandig morgonrock från svenska varumärket damella

Nattkläder dam och myskläder i hög kvalité

För att få en riktigt god natts sömn är det viktigt att du har nattkläder i bra material som andas när du sover, så att du inte blir för varm eller fryser. Exempelvis på bra material på pyjamasar är siden. Siden har en fantastisk funktion som gör att du håller dig varm på vintern och sval på sommaren. Det finns både vävt och stickat siden. Det vävda är blankt och elegant, det stickade har en fantastisk elasticitet och mjukhet.


Några andra material som passar fantastiskt bra på sovplagg är viskos, som transporterar bort fukt från kroppen eller bambu som har temperaturreglerande egenskaper. 

Lyxiga nattlinnen, mysiga nattkläder och morgonrockar i frotté

Även när det gäller nattkläder så har vi olika stilar och smaker. Är du en person som gillar de lilla extra och gärna vill lyxa till det i vardagen? Då passar ett elegant nattlinne eller en morgonrock i siden perfekt. En morgonrock eller ett nattlinne i siden känns både lyxigt och kvinnligt. 

Vi har långa och korta nattkläder i siden i olika färger som svart, röd och vit med eller utan spetsdetaljer från kvalitétsvarumärket Lady Avenue. Vi har även vackra nattlinnen i modal och viskos som finns tillgängliga i härliga färger från Pearl Design och Damella.


Om du föredrar nattkläder som är mysiga och bekväma, som passar perfekt till en hemmakväll i soffan. Då rekommenderar vi ett pyjamasset i bomull, jersey eller velour. Dessa material är otroligt sköna på en pyjamas och det tycker vi är det viktigaste, så att du kan njuta av din ensamtid eller mysiga stund tillsammans med familjen.Sist men inte minst, har vi morgonrock-fantasterna. Det är ju otroligt smidigt att bara kunna slänga på sig en morgonrock när man vaknar för att sen avnjuta av en riktigt god frukost. Men den mest oslagbara känslan måste vara att kunna gå ner till stranden i en riktigt varm och mysig morgonrock i frotté för att ta ett friskt morgondopp i havet.För dessa underbara stunder har vi både långa och korta morgonrockar, med eller utan huva från Taubert i olika färger och material. Förutom morgonrockar i frotté så har vi även våfflade morgonrockar i bomull och mysiga morgonrockar i fleece.Om du är osäker på vilken storlek du ska välja kan du använda vår smidiga storleksguide eller kontakta vår kunniga kundservice för tips eller råd.