Anita underkläder - Bh, body & trosor från Anita hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (229)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Bh, body och trosor från Anita

Lyxiga och praktiska underkläder för alla figurer. 

Välkommen till Kvinnligt Under & BaraBad. Perfekt passform, exceptionell kvalitet och överlägsen funktionalitet i kombination med högsta komfort, här hittar du underkläder du kommer att älska från Anita.

Behån, "kvinnans hemliga vapen". Det är det första vi tar på oss på morgonen och det sista vi tar av på kvällen. Det förblir vanligtvis osett, men ändå en iögonfallande funktion. Det är varje kvinnas hemliga vapen.

En behå är lätt det viktigaste plagget som en kvinna har. Det kompletterar din outfit, fungerar som en andra hud, formar och stöder bysten. BH och underkläder är grundpelarna i våra kläder, så det är viktigt att de passar perfekt och att vi känner oss bekväma, vackra och självsäkra.

Anitas bh-designers i Brannenburg, Oberbayern, drömmer om nya stilar och mönster med passion och uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att de är unika, högkvalitativa och passar bra för sina bärare. Deras huvudmål: Underkläder som du kommer att älska.

Enligt undersökningar har mer än 70 procent av kvinnorna fel bh-storlek. Att hitta rätt storlek är inte en lätt uppgift. Å ena sidan varierar storlekar från märke till märke och å andra sidan förändras dina bröst under hela ditt liv. Det är därför det är viktigt att göra mätningar innan du börjar prova på nya underkläder. Vår storlekstabell hjälper dig att hitta din rätta BH-storlek.

Hur du bäst tar hand om din bh. Det är viktigt att du tar hand om dina underkläder så att du kan njuta av dem i många år framöver. Stäng bh-hakarna innan du tvättar för att undvika att skada spetsen eller broderiet.  Använd alltid tvättpåse. Behå ska också alltid tvättas skonsamt och på max. 30 °. Du bör också undvika sköljmedel eftersom de kan lämna rester på tyget, vilket kan leda till hudirritation och allergier. Och underklädernas elasticitet minskar också med tiden.

 

5 tumregler för en bra bh-passning

1.Bröstbandet ligger tätt mot huden utan att gräva in huden

2.Bröstbandet ska sitter i samma höjd framtill under bysten som baktill

3.Bygeln sitter under bröstet tätt intill kroppen

4.Bysten fyller båda kuporna utan att rinna över i klyftan eller under armarna

5.Axelbanden är varken för lösa att de glider ner eller så uppdragna att de gräver in i axlarna

 

Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!