Anita Swimwear - Badkläder från Anita till I-kupa hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Badkläder från Anita Swimwear

Perfekt passform även i större kupor

Välkommen till Kvinnligt Under & BaraBad. Här hittar du badkläder både små och stora storlekar, allt från storlek 36 till 56, A till I-kupa. Anitas badkläder är välsittande, trendiga med perfekt passform. Modeller från Rosa Faia, Anita Since 1886, Care och Maternity finns tillgängliga i små och stora storlekar. DU hitar öven stadiga bikini i större kupor!

Rosa Faia bikinis, tankinis och baddräkter finns i sexiga snitt och spännande mönster upp i stora koppstorlekar – perfekta badplagget för att kunna njuta av sommaren!

Anita sedan 1886 underkläder framhäver attraktivt en stor byst och drar ögat mot den kvinnliga silhuetten. I kombination med mycket funktionella material och en förstklassig finish, garanterar denna underkläder utmärkt komfort och en perfekt passform.

Anita Care vänder sig specifikt till kvinnor med individuella behov efter bröstkirugi. Deras högkvalitativa badproteser, och underbara badkläder ger dig det självförtroende och känsla av säkerhet du behöver i alla olika situationer.

Du ska inte behöva missa att ha kul att simma, bara för att du förväntar dig en bebis. Anita Maternity erbjuder ett  utbud av vackra baddräkter och tankinis med gott om plats för din växande mage. Du hittar också en svart bas baddräkt upp till H-kupa. 

Här hittar hela Anita Swimwear kollektionen här i vår webbshop. 

Är du osäker på vilken bh-storlek eller kupa du ska beställa? Använd gärna vår praktiska STORLEKSGUIDE

 Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!