bikini från Anita Swim i storlek 36-54 A-I Kupa hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Bikini bh, toppar och bikini-set från Anita Swimwear

Upp till I-kupa

Välkommen till Kvinnligt Under & Barabad. Tips på Anita Swim olika bikini från Rosa Faia, Anita since 1886 och Anita Care. 

BIKNIÖVERDEL I STORA KUPOR

En bikiniöverdel som har ovadderade kupor med bygel. Brösten får en fin rundad naturlig form. Skärningen på kuporna framhäver bysten på ett feminint sätt. Justerbara axelband som går att ändra. Bekväm och rymlig bikini-bh som passar bra till den lite större tjejen, upp till I-kupa.

BYGELLÖS BIKINI MED HÖGA BIKINITROSOR

Bikiniöverdel med vadderad kupa utan bygel. Bikini-bhn är väldigt bekväm och mjuk samtidigt som den sitter stadigt. Breda reglerbara axelband som hjälper till att hålla bysten på plats. Bikinitrosan är en hög modell som hjälper till att dölja mage och ger stussen en fin form. 

CARE BIKINI I TRENDIGA FÄRGER

Bikini top med söt dragsko mellan kuporna för justering och bra passform. Rakt skuren rygg. Har reglerbara axelband och bröstfickor för bröstinlägg. Denna bikini rekommenderas till alla er alla med bröst proteser, bästa bikinimodellen! Tillhörande bkinibyxa i boxer modell med relativt hög midja men går att regleras med en dragsko.

Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!