Tankini från Anita Swim hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Tankini från Anita Swim

Trendiga och välsittande badlinne

Välkommen till Kvinnligt Under & Barabad. Tips på Anita Swim olika tankini från Rosa Faia, Anita since 1886, Anita Care och anita Maternity.

TANKINI MED BYGEL

En tankini med ovadderad kupa och bygel. Tankinin har en stödjande linning runt om bröstkorgen för extra stöd. Reglerbara axelband. Brösten får en naturlig rund form. Axelband och linning breddas ju större storleken är. Badlinne som går att matcha med olika sorters bikinitrosor.

TANKINI MED BIKINI TROSA

Ett badlinne som har mjukt och lätt vadderad formpressad kupa. Bygel finns ej. Reglarbara axelband som går att justera efter eget tycke. Svart bikini trosa medföljer.

 

TANKINI FÖR DIG MED BRÖSTPROTES

En bra tankini för dig som behöver fickor för bröstprotes. Tankinin är högre i ringningen för att täcka eventuella ärr efter operation. Badlinnet har en lätt formpressad kupa som hjälper till att bilda en rund form på bysten. Ingen bygel. Det finns en inbyggd elastisk linning runt om hela bröstkorgen för extra support. Reglerbara axelband som går att justera efter eget tycke. Dragsko i sidorna som går att justera längden på linnet.

BADDRÄKT FÖR DIN GRAVIDMAGE ATT VÄXA I

Reglerbara axelband, förstärkt resår bak och bredare axelband från E kupa. Går även att bära som halterneck.

  

Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!