Damella trosor i bomull och mikrofiber hos Kvinnigt Under
Priser inkl. moms

Trosor från Damella

Damella erbjuder en kollektion av trosor som är lika bekväma som de är stilfulla. Oavsett om du föredrar mikrofiber eller bomullstrosor, har Damella något för varje smak.

Mikrofiber är valet för den moderna kvinnan som prioriterar både komfort och stil. Damellas mikrofiber trosor är tillverkade med högkvalitativt material som är smidigt mot huden och ger en perfekt passform. Denna materialval gör dem till en utmärkt val för den som ständigt är på språng och kräver trosor som kan hålla jämna steg med en aktiv livsstil.

För de som föredrar den klassiska känslan av bomull har Damella också ett utbud av dessa. Trosorna är tillverkade med omsorg och med fokus på att erbjuda den bästa möjliga komforten. Bomullstrosor är andningsbara och känns mjuka mot huden, vilket gör dem till en idealisk vardagskompanjon. 

Damella trosor finns även i silke med korta eller långa ben som är perfekt att bära under klänningar eller som nattplagg. Det temperaturreglerande materialet håller dig torr och sval på sommaren och sval på vintern.