Elomi Lingerie - köp Bh i stora kupor från Elomi online hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (96)1 2 Sista 100 per sida

Underkläder från Elomi

Bästa passformen till dig med stor tung byst!

Elomi har blivit en känt varumärke för sin design och komfort i plus-size storlekar. Här hittar du vadderade bh, axelbandslös, spetsbehå, amnings bh, sport-bh och longline för att nämna några. Storlekar upp till P kupa. 

Våra storsäljare är Cate och Matilda. Två vackra serier från Elomi som går upp i större storlekar. Behöver du en rymlig kupa och har en tung byst? Cate helkupa är en bh som är extra rymlig och utformad för just denna passform!

Matilda är en deep plunge bh som har kupor utan vaddering med bygel. Axelbanden sitter lite närmare ihop baktill för att förhindra att de glider ner över axlarna och kupsektioner och sidstycken gör att kupan känns otroligt stadig. Justerbara axelband som går att korsa i ryggen.

Bh:arna är anpassade för att kunna hålla en tung byst. Med bredare axelband och stöd, ger denna bh:n ett utmärkt stöd och komfort.

 Matcha din Elomi bh med en fin trosa i maximodell. Dessa trosor är en hög och heltäckande modfell. Bekväm med elastisk linning som är skonsamt för huden. Tillsammans blir det ett snyggt komplett set!

 Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!