Marie Jo Lingerie - Köp Marie Jo bh & loungewear | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (184)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Marie Jo Underkläder

Exklusiva underkläder från Marie Jo. Den här säsongen hämtar Marie Jo-designers sin inspiration från konst, arkitektur och design, och översätter modetrender till en elegant och djärv underklädeskollektion. Deras set mediögonfallande print, varma färger, och feminina spetsdetaljer kommer att ge dig en extra boost till självförtroendet. Varje säsong släpper Marie Jo L'Aventure nya mönster som är edgy men ändå sofistikerade. Ge ditt utseende ett lyft i vinter med grafiska djurtryck och bekväma loungewear-uppsättningar i snygga trendfärger. En storsäljare är Tom, den ikoniska stilen av Marie Jo L'Aventure, finns också i Vitt, Natural, Caffé Latte och Scarlet. 

Hos Marie Jo har skönhet och komfort alltid varit prioritet. Deras underkläder och badkläder ska vara både ultra-feminina och i högsta grad bärbara. Varje enskild produkt måste se ut som den är lika otrolig som det känns, mode med perfekt passform. Upptäck den moderna tolkningen av sensualitet. Passionerad, självsäker,

ultra-feminint & helt underbart. Avero är en serie från Marie Jo som har tagit plats i många kvinnors hjärta. En kvinnlig och exklusiv serie som har det "lilla extra" vad gäller underkläder. Gillar du detaljer och skön kvalité så är Avero en serie för dig. Underkläderna har vävt tyg i rutigt mönster, både trosor och bh:ar. Axelbanden har vackert broderade blommor med underbara små detaljer. Denna populära serie går upp i större storlekar. Modellerna har olika funktion och det är viktigt att du får rätt storlek och modell för dina behov. Välj mellan helkupa, axelbandslös, balconette och push-up bh.

Speciella ögonblick förtjänar speciella underkläder

Underkläder. Upptäck förföriska modeller från Marie Jo hos Kvinnligt Under. Är du osäker på vilken kupa du ska beställa? Använd gärna vår praktiska STORLEKSGUIDE.

 Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!