PrimaDonna Lingerie - Bh, trosor och body hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-32 (250)1 2 3 ... 8 Sista 100 per sida

PrimaDonna Lingerie

PrimaDonna’s lyxiga sortiment

PrimaDonnas rötter går tillbaka till 1865. I hundra femtio år har PrimaDonna behållit samma mål: att designa perfekt passande lyxunderkläder för naturligt kurviga kvinnor som tar en som har stor byst

PrimaDonna ger kvinnor som tar en stor byst rätt stöd, passar alltid perfekt och skapar en elegant kvinnlig form - hela vägen upp till en J-kupa.

2010 lanserades PrimaDonna Twist för den fylliga lite yngre kvinnan. Denna underklädeskollektion lägger lite mer vikt på formpressade bh, yngre stil och print. 

Lanseringen av den allra första PrimaDonna badkollektionen 2013 var pricken över i för kvinnor som har behov av större kupor. Nu kunde de få allra bästa passformen och senaste trenderna på stranden och vid poolen.

År 2015 firade varumärket sitt 150-årsjubileum.

2017: Träning ökar ditt självförtroende, precis som vackra underkläder. Därför lanserar PrimaDonna Sport en samling trendiga sport-BH som sitter som en smäck. Från och med nu kan du hålla dig i form i stil och komfort. Inga fler ursäkter för att inte hålla din kurviga kropp i form. Klara färdiga gå!

Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!