Mailchimp pop-up Bohemisk trendspaning Bikini och baddräkt i sommarens heta färger| Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Bohemisk Bikini och baddräkt i sommarens heta färger

Färgglad och bohemisk badtrend

Tropiska stränder, klart havsvatten, färsk frukt och en het beach-look är vad vi på Kvinnligt Under strävar efter denna sommar. Vem vill inte ligga på playan och lukta solkräm och inte ha ett enda bekymmer i världen att tänka på? Förutom att tänka på den hetaste trenden inom badmodet!?

 

När huden blivit solkysst är det perfekt läge att byta upp sig mot starkare val av färger på sina badkläder. Framhäv brännan med härligt kornblått eller varför inte en knall gul bikini som lyser starkare än solen?

Därför vill vi presentera en serie som går i bohemisk stil med virkade mönster i olika material i sommarens hetaste färger!

En gul bikini kan vara något av det hetaste att bära under sommaren. Den framhäver brännan super snyggt och man känner sig riktigt glamorös! 

Maya serie från PrimaDonna Swimwear 2018 går i en hipp bohemisk stil. Ett virkat mönster i gult med vit botten som avslöjar det fina zig zack mönstret på hela bikinin. 

Varför är just denna en favorit? 

Jo, den serien bjuder på en snygg bikiniöverdel som knyts runt nacken. En halterneck modell som även går att bära som croptop!

Här kan du se hela Maya serien från PrimaDonna. 

TIPS!

Varför inte bära croptoppen som ett strandplagg med ett par shorts!

 

Romy från Marie Jo Swimwear är en favorit i alla dess färger, men den bikini som tilltalar mest vid en het bränna är den klarblåa färgen i bohemisk medelhavs-look. Runt virkat mönster med gulddetaljer på axelbanden. Glöm inte att man kan både korsa banden eller ändra till halterneck! Den här underbara färgen får en att vilja ligga på en brygga ute på en öde ö i Greklands paradis…

Här hittar du Romy bikini kollektionen. 

TIPS!

Testa på Romy vikbara bikinitrosa, väl uppvikt slimmar den mage och stuss! 

Freedom är en serie ur PrimaDonnas badkollektion 2018. En häftig baddräkt i kornblått med material likt läder! Något glansig yta framhäver mönstret på den här vassa baddräkten. Axelbanden går i ett korsat mönster och ryggen är något djupare i skärningen. Även här går det att korsa banden baktill. Den här tuffa baddräkten är ett måste i sommar för dig som vill va den coolaste looken vid poolen! 

Här hittar du hela Freedom badkollektion.

TIPS!

Matcha med en härlig skir tunika i tunt och luftigt material över baddräkten!

 

Under sommaren blir huden brunare, dagarna blir varmare och nätterna blir längre. Glöm inte att skydda huden, eller varför inte bära en passande sarong eller tunika till att skydda axlarna?

Kolla in här för att hitta en tunika som matchar dina badplagg!