Lingerie från NordiCare hos Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

NordiCare protes-bh

Efter bröstcancer operation

Välkommen till Kvinnligt Under & BaraBad. NordiCare designar själva de flesta av sina produkter och lösningar. Starkaste drivkraften är att utveckla lösningar. Dom är ett branschledande svenskt företag inom medicintekniska produkter, med kunder inom vård och rehabilitering i hela Norden.

NordiCare vill finna kostnadseffektiva lösningar för både bättre och mer tidsbesparande vård och rehabilitering.

Deras sortiment är noga utvalt i högsta kvalite med fokus på kundens behov. Sortimentet utvecklas kontinuerligt då samarbetspartner är lika viktigt som egen design- och utvecklingsarbete. Dom vill alltid kunderna ska känna sig trygga med deras produkter både vad gäller dess kvalite, funktion och miljöpåverkan.

NordiCare marknadsför Lingerie by NordiCare som är ett speciellt bh-sortiment. Med noga utformad design och särskilt utvalda, sköna material har de skapat underkläder som du ska trivas och känna dig bekväm i. Det är extra viktigt för dig som är bröstopererad att hitta en bh som sitter bra och samtidigt är skön att bära. Därför har alla deras modeller protesficka på båda sidor och kan användas av dig som använder extern bröstprotes. 

En kundfavorit efter operaton är en helt sömlös och väldigt mjuk protes-bh, tillverkad för att erbjuda komfort och avlastning efter exempelvis bröstkirurgi. Åtta stycken hakar framtill, två lägen och enkel att knäppa. Fickor för bröstprotes i båda sidorna. Breda justerbara axelband som fördelar vikten.

 

Behöver du hjälp att hitta din favorit, kontakta gärna vår kunniga personal på kundtjänst!