- Kvinnligt Under
Priser inkl. moms

Ny personal i butiken

2015-03-19


Statistiken säger att ca 1 av 8 kvinnor i Sverige

drabbas av bröstcancer och nu har även jag drabbats.

Då Sverige anses bäst i världen på att bota denna sjukdom och överlevnadsprocenten är väldigt hög, så ser jag fortfarande väldigt ljust på framtiden. Dock är det så att jag denna vecka (vecka 12) har påbörjat en cellgiftsbehandling och är sjukskriven tom 1/8.  Jag kommer därför inte att arbeta i butiken i sommar men jag går självklart att nå om du har frågor eller önskemål.

För att vår service i butiken ska kunna fortsätta på samma höga nivå som tidigare har jag snabbutbildat två nya kollegor, Bodil och Lovisa, som tillsammans med Pia (och till viss del även Helena, som dock främst jobbar med webbutiken) kommer att ta hand om dig som kund på bästa sätt.

Bodil och Lovisa har av naturliga skäl ännu inte hunnit lära sig allt i ”bh-djungeln” och jag hoppas därför på din förståelse för det. De är dock ivriga att lära sig så mycket som möjligt och jag är övertygad om att de kommer att ta mycket väl hand om dig som kund.

Välkomna till Kvinnligt Under och ha en skön vår & sommar!

Carolina Le Prince

Kvinnligt Under

P.S. Ska du ut och resa i vår eller till sommaren?

Då vill jag passa på att berätta att vi har köpt in mer badkläder än någonsin från storlek 36-60 och framför allt är vi stolta över våra 27 nya bikinimodeller.