Baddräkter för dam - designade för kvinnor | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (108)1 2 3 Sista 100 per sida

Baddräkter

vit baddräkt med stora palmblad i grönt

Baddräkt för sportig simning eller lata sommardagar


Inför varma sommardagar vid havet, poolen eller i solstolen har vi färgglada baddräkter designade för kvinnor i hög kvalité. Vi har även klorresistenta och sköna baddräkter för dig som simmar på badhus eller får möjligheten att avnjuta en dag på spa.

Baddräkten är ett plagg som länge varit populärt inom badmode, men aldrig har det nog varit så populärt som nu. Man kan ju inte sticka under stolen med att det är ett otroligt bekvämt badplagg och man känner sig lite mer påklädd än i en bikini. När man känner sig bekväm hjälper det kroppen att slappna av så att man kan njuta fullt ut av tillvaron. Det är väl då man sprudlar som mest och självförtroendet får en extra boost?

 
Klassisk svart baddräkt eller multifärgad med eller utan bygel?

 

Det finns otroligt många olika sorters modeller för alla behov. Vi har baddräkter med drapering i tyget och ränder som sitter på rätt plats vilket visuellt framhäver formerna. Vi har klassiska svarta baddräkter men även multifärgade i olika mönster som blommor eller leopard. En del har små utsmyckningar och detaljer som dragkedjor och knytband som verkligen gör de där lilla extra.

 

Vi har baddräkter med bygel som passar perfekt för dig med större byst och behöver lite extra support. Det finns även halterneck baddräkter med knytband som knyts runt nacken och ofta har något högre urringning, en del finns även med avtagbara axelband. För dig som gärna vill täcka lite mer av kroppen har vi baddräkt med ben eller baddräkt med kjol.

Alla våra baddräkter är designade av kvalitétsvarumärken som Wiki, Damella, Sunflair, Panos Emporio, Primadonna, Anita,  m.lf

Vi har baddräkter i stora storlekar som små 36-58 och även för stor byst, så att du säkert kan hitta en baddräkt som passar just dig. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja kan du testa vår smidiga storleksguide eller kontakta vår kunniga kundservice för tips och råd.