Trosor till bruden - Rätt trosa till Bröllopsklänningen | Kvinnligt Under
Priser inkl. moms
VISAR 1-52 (130)1 2 3 Sista 100 per sida

Trosor till brud

Vackra och sköna trosor i hög kvalité

Trosor är verkligen ett av de viktigaste plaggen på kroppen. På din bröllopsdag är det extra viktigt att trosan sitter bekvämt. Du har säkert upplevt någon gång hur jobbigt det kan vara när trosorna sitter fel och man behöver rätta till dem. Har man ett par trosor som skaver kan det lätt förstöra hela humöret. Men med rätt trosor behöver det inte vara såhär.

Hur vet jag vilken trosa som passar för just mig? Det beror på vad du är ute efter för funktion. En tai trosa är en klassisk modell med normalhög midja. Benöppningen är högre skuren så att låren visuellt ser längre och slankare ut. Tai trosan är en bekväm trosmodell som passar de flesta kroppsformer. 

Även maxi trosan är en väldigt bekväm trosmodell med hög midja. Maxi trosan är till för dig som vill att trosorna ska gå upp över naveln och hålla om hela stussen. Finns i olika färger och modeller.

 Om du är ute efter en shape trosa som framhäver den kvinnliga kroppen och perfekt smälter in under klänningar, byxor och kjolar har vi ett brett urval av både shaping trosor med hög eller låg midja och korta eller långa ben.

 Vill du ha en sömlös trosa som är totalt osynlig under kläderna har vi ett urval som är helt fantastiskt sköna med ´´second skin´´ känsla i både hög och låg midja som går över rumpan eller i string. Sömlösa trosor passar perfekt under tighta som lösa kläder och ger ingen troskant. 

Om du tycker om string har vi ett urval av string trosor i spets eller av mjukare material med både hög och låg midja. Stringtrosor kan passa bra ifall man har på sig lite tightare byxor och inte vill att troskanten ska synas igenom. 

I vårt sortiment hittar du även boxer trosor som har en otroligt bekväm passform. En boxertrosa är fin under både byxor och kjol på grund av att du inte ser sömmar och kanter. Hipster trosan är en boxertrosa som täcker hela stussen men är lägre i midjan än en vanlig boxer.

Vi har trosor i stora storlekar som små 36 - 56, så att du säkert kan hitta ett par som passar din kroppsform. I allt i från naturliga färger som beige, svart och vit till färgglada nyanser som röd. Alla våra trosor håller hög kvalité och är tillverkade i bland annat bomull och microfiber som är skonsamma material. 

Materialet på trosorna är viktigare än vad du tror, både för komfortens skull men även för hygienen i underlivet. En trosa som är tillverkad i bomull eller microfiber är följsam mot kroppen, luftig och låter huden andas för att minimera irritationer.