Fri frakt över 599 kr14 dagars öppet köpKunnig kundservice

Meny

Hur du tar på dig din bh på rätt sätt.
1. Ha alltid bh:n på rätt håll mot kroppen.

2. Om du kan, knäpp bh:n i ryggen direkt och sedan ta på dig axelbanden.3. Går inte detta så sätt bh:n längre ner och knäpp och sedan flytta upp bh:n och ta på axelbanden.4. Alternativt knäpp bh:n på magen så du har bh:n på ryggen. När du knäppt snurrar du sedan försiktigt bh:n på rätt plats och tar på dig axelbanden.5. Viktigt att tänka på att aldrig knäppa bh:n "in och ut" och sedan dra rätt den, då detta skadar byglarna och kuporna på bh:n.6. Bh:n ska knäppas i yttersta läget i ryggen. Är bh:n för lös så är omkretsen på bh:n för stor.7. Axelbanden ska vara rejält hissade, men du ska relativt lätt kunna få in en fingerspets under axelbanden men inte mer än så. Banden ska inte skära in men sitta åt. För att spänna axelbanden kan du antingen snurra bh:n så du kommer åt.8. Ett annat alternativ för att hissa axelbanden är att du ber någon när du har axelbanden på dig.9. Ytterligare ett sätt att hissa axelbanden är att ta av bandet du vill spänna från axeln och med hjälp av båda händerna spänna under armen på den sidan du spänner.10. Nu tror många att man är färdig med att ta på sig sin bh, men det stämmer inte. Nu är det dags att skopa in varje bröst i bh:n så den verkligen sitter där den ska. Ta tag i ditt bröst från yttersidan och "lyft in" det i kupan. Använd motsatt hand till det bröst du lyfter in. Höger hand till vänster bröst och vice versa.

11. Repetera på andra sidan.12. Sedan petar du in ett finger på varje sida om bygeln/där kuporna möts och drar lite försiktigt åt sidan. Detta så att bygeln/mittenpartiet kommer in mellan brösten.13. Repetera om det behövs underifrån.14. Nu kan du börja bedömma om bh:n sitter bra eller inte och om det är rätt storlek. Tänk på att bh:n ska sitta ungefär lika högt framtill som baktill om du tittar från sidan.
15. Bh:n ska även sitta kvar om du lyfter armarna uppåt.

Tillbaka till storleksguiden.

KlarnaVISAMastercardswish

Med reservation för prisförändringar, slutförsäljning & felpublicering Kvinnligtunder.se använder cookies - för mer information